Nybyggnadsprojekt
Säfsen - Säfsens bästa ski in/ski out-läge!

Säfsen, Ludvika kommun

Äntligen finns möjligheten att förvärva en bostadsrätt med bästa ski in/ski out-läge bara några meter från närmsta nedfart i Säfsen. På adressen Solberget 6A-10E hittar vi 24 bostadsrätter precis vid backen! Det här är de första objekten någonsin till salu i skidområdet. Tag chansen att äga en modern, välplanerad lägenhet byggd 2015, där du bokstavligen kan kliva ut från terrassen och starta skidåkningen. Lägenheterna finns i två utföranden; 58 m2 med 2 sovrum och 6+2 bäddar samt 85 m2 med 4 sovrum och 10+2 bäddar. Priset skiljer sig något beroende på placering i huset, se lista eller kontakta mäklaren för specifik lägenhet.

Modern och effektiv planlösning anpassad för en familj eller sällskap på semester. Alla möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet så det är bara att ta med sig väskan och börja åka skidor eller starta ledigheten!

Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du i princip sätter på skidorna i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året, intäkterna fördelas 25/75% mellan Säfsen och lägenhetsägaren.

Välkomna!

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Isabelle Hjälte

Telefon: +46727414450
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Ludvika

Telefon: 0240-144 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips