Nybyggnadsprojekt
Salem - Bovieran Salem - Fårhagen

Salem, Salems kommun

Välkommen till Bovieran i Salem. Boendet är för dig som är 55+ som vill bo i en växtrik miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt. Bostadskvarteret kommer växa upp i grönområdet som tidigare gått under namnet fårhagen i Salem. Marken är friköpt och de 54 bostadsrättslägenheterna ligger vackert fördelade i tre stycken trevåningshus vilka ramar in den fantastiska Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset.

Ljust & öppet - Ett vackert nybyggt boende
Bovieran erbjuder välplanerade, ljusa och moderna bostäder om 2-3 rok och 63-87 kvm med fint ljusinsläpp, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med egen balkong eller uteplats på utsidan av huset. Varje våning nås med både hiss och trappa. Vid markplan och våning 1 är takhöjden 2,5 m till tak och på våning 3 går takhöjden från 2,5 m upp till 3,4 m. Vid entrén till bostaden finns möjlighet att ha en liten cafégrupp och njuta av utsikten över den magnifika vinterträdgården.

Vinterträdgården - Bovierans hjärta
Njut av den absolut regnfria vinterträdgården om 1600 kvm med exotiska växter från hela världen. Vinterträdgården med sitt behagliga klimat är en naturlig mötesplats för både aktivitet och avkoppling. Här bor du lugnt och tryggt. Varje bostad har ett eget inbrottslarm som även är kopplat till bostadens brandvarnare. Porttelefon finns i varje bostad och är kopplad till en kamera vid den gemensamma huvudentrén, vilket gör att det alltid går att se vem som ringer på.

Månadsavgifterna är inkl. värme, VA, TELIA digital-TV kanalpaket, trädgårdsmästarskötsel av vinterträdgården samt teknisk- och ekonomisk förvaltning med fastighetsskötsel.

Läs mer om projektet hos Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Patrik Alwin

Telefon: 0709154888
E-post: [email protected]

Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Telefon: 08-532 50 166
E-post: [email protected]

Guider & Tips