Nybyggnadsprojekt
Sälen By - Fjällblick etapp 3

Sälen By, Sälen, Malung-Sälens kommun

Här presenteras nu tredje och sista etappen av det populära projektet Fjällblick! I denna etapp erbjuds nu 5 tomter på ca 500 kvm tillsammans med totalentreprenad för nybyggt radhus med samma vackra läge, högt beläget ovan Sälen by med enastående utsikt mot fjället. Priset för en hörntomt ligger på 800 000 kr och de tre mellanliggande tomterna ligger kostnaden på 600 00 kr/styck. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber ingår i tomtpriset.

Varje enskild tomt har ett totalentreprenadavtal med Wermlandshus för att uppföra ert nya boende där det i standardutförandet har en prislapp på 3295 000 kr. Vissa personliga interiörval kommer att finnas och presenteras i en digital visning där ni kan se de olika alternativen och välja det som passar er personliga stil bäst.

Hör av er till Fredrik Persson på Wermlandshus i Sverige AB för mer information om hus och entreprenaden. Ni når Fredrik på 070-413-17 59 eller [email protected]

Bostäderna är välplanerade för en familj med effektiv och praktisk planlösning som har särskilt anpassats för Er som bor eller vill flytta till Sälen. Husen rymmer 3 sovrum, badrum med separat tvättstuga, allrum och kök i öppen plan mot en en rejält tilltagen uteplats i västerläge, stora höga fönster som släpper in mycket ljus och öppnar upp mot dalgången och Sälenfjällen. Fristående carport och förråd.

Välkommen att hitta din drömtomt!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sälen

Anna Sjögren Andersson

Telefon: 070-630 28 52
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sälen

Telefon: 0280-260 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips