Nybyggnadsprojekt
Sannegårdshamnen, Lindholmen - Blanka

Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun

For information in English please download brochure under "Ladda ner".
Just nu är vi på HSB Göteborg i full färd med att bygga brf Blanka i Lindholmshamnen som består av 122 unika bostadsrätter. Här bygger vi vid vattnet, mitt i stan. För varje dag som går växer och utvecklas Lindholmshamnen, och blir allt mer den livliga stadsdel som står klar lagom till inflyttning i brf Blanka.

Här erbjuder vi ett boende med guldkant. Runt knuten finns den lilla hamnen inspirerad av gamla tiders skeppsdockor där fartygen lade till. Här flanerar du längs piren och slår dig ner på träkajen för en kopp kaffe med utsikt över inloppet till Göteborg. Men på bara några få minuter når du Göteborgs centralaste delar eller Ramberget och Keillers park som erbjuder en av Göteborgs finaste utsiktsplatser.

Unika kvalitéerna i brf Blanka går också igen tydligt i invändiga materialval, de generösa ytorna och takhöjden på 2,60m. Wingårdhs arkitekter har skapat kök med internationell känsla som gifter sig väl med områdets själ.

Vi har planerat och ritat en egen cykellounge, exklusiv för brf Blanka. Verkstaden tillsammans med en loungedel med mjuka soffor och ett pentry bildar en naturlig oas.

På brf Blankas gård planerar vi en prunkande pergola, hammock och gemensamma odlingslotter. Mjuka sedumtak står i stark kontrast med de blanka fasaderna, gjorda av skärmtegel lagt med shingelteknik. De mjuka sedumtaken skänker kontraster och ger en spännande utsikt genom de stora fönstren och balkongerna högre upp i husen.

När vi stolt bjuder in till inflyttning har Lindholmshamnen förvandlats till en spännande stadsdel med butiker och restauranger i många av bostadshusens markplan. Det gör att området kommer att bli den levande urbana stadsdel som länge saknats i Göteborg och som många göteborgare letar efter.

Missa inte möjligheten att bo i spännande brf Blanka - välkommen att göra din intresseanmälan. Gå in på bostadsväljaren och gör en 360-rundvandring i 2 lägenheter.
Visste du att? Brf namnet Blanka anknyter till områdets historia där drottning Blanka fick Lindholmens slott i morgongåva när hon 1335 gifte sig med kung Magnus Eriksson.

Bra att veta: I Brf Blanka behöver du inte tänka på tomträtt, föreningen kommer att äga sin mark.

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

49 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

Christoffer Jonsson

Telefon: 010-442 22 01
E-post: [email protected]

HSB Göteborg

Telefon: 010-442 20 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips