Nybyggnadsprojekt
Sävedalen - Corner 107

Sävedalen, Partille, Partille kommun

Ett modernt designat hus inrymmande fjorton välplanerade och exklusivt utformade bostäder planeras just nu på paradgatan i Sävedalen. Här erbjuds något utöver det vanliga, med bland annat exklusiva material och flera inglasade balkonger/uteplatser som blir till extra rum stora delar av året. Merparten av lägenheterna kommer att ha tillgång till en egen parkeringsplats. Inflyttning planeras till Q2 2022.

Genomgående för husets utformning är de väl genomtänkta lösningarna och exklusiva materialvalen. Redan vid första anblick slås man av den levande fasaden med träribbor i olika mått och ett härligt djup. Entrén till huset har inslag av terazzo, dörrar och postfack i svart och svarta smidesräcken i trapphuset. Hiss finns självklart också.

Samtliga lägenheter levereras med målade väggar i modern kulör, och ett ljust askgolv. Smakfullt inredda badrum med vitt kakel, terazzo på golv och golvvärme. Respektive bostad får ett modernt kök med trevliga lösningar och släta fronter. De gjutna bänkskivorna i köket är likt badrummets klinker av exklusiv terazzo. Samtliga bostäder får dessutom en egen balkong eller uteplats. I trädgården kommer det att anläggas en gemensam uteplats med grill.

Vissa lägenheter kommer att kunna upplåtas även till juridisk person.

Låt oss nu presentera de lägenhetstyper som finns tillgängliga:

Trädgårdsetta: SÅLD.
Unik bostad om 25 kvadratmeter med välutrustat kök, samt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Perfekt som första egna boendet, alternativt som övernattningslägenhet. En separat stenlagd uteplats finns, där du kan njuta av morgonkaffet.

Trädgårdstvåa 42 kvm: SÅLD.
Kvadratsmart bostad med underbar uteplats, privat belägen i västerläge. Här ryms en dubbelsäng i sovrummet, och middagen tillreds i köket med öppen planlösning mot vardagsrummet.

Trädgårdstvåa 50 kvm: Av denna något större tvåa finns två exemplar, välj uteplats åt öster eller väster. Den generöst utformade uteplatsen tillåter även sittplatser runt knuten, vilket låter dig njuta av den härliga kvällssolen. En del av uteplatsen är inglasad och blir till ett extra rum under delar av året. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och rymmer såväl soffgrupp som matbord för sex personer. I sovrummet finns förvaringsutrymme i både garderober och klädkammare.

Balkonglägenhet: På plan 2 och plan 3 erbjuds totalt 8 stycken bostäder om 50 kvadratmeter vardera. Vackert inglasade balkonger som man kan välja att öppna upp eller stänga igen helt. Under stora delar av året fungerar detta som ett extra rum. Välj balkong som vetter mot öster eller väster. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt klädkammare i sovrummet är ytterligare fördelar men denna bostadstyp.

Takvåning: I dessa välplanerade trerummare på 76 respektive 77 kvadratmeter erbjuds kök i vinkel med köksö och takfönster. Från vardagsrummet når du bostadens inglasade balkong som med sitt läge högst upp i huset badar i sol, välj öster- eller västerläge.

Hur kommer försäljningsprocessen att gå till?
Vid intresse kontakta oss på Fastighetsbyrån i Partille. Ni blir då uppsatt som intressent och kommer att hållas underrättade om hur försäljningen går till. Ju tidigare du registrerar dig, desto större valmöjlighet har du när du ska välja bostad. Intresseanmälan innebär inte att du förbinder dig till något och du kan när som helst tacka nej.

1. Förhandsavtal
Bindande förhandsavtal tecknas mellan bostadsrättsföreningen och köparen. När Bolagsverket för föreningens räkning utfärdat ett tillstånd att ta emot förskott, så erlägger köparen till föreningen 10% av den totala köpeskillingen. Resterande del av köpeskillingen erlägges i samband med tillträde.

2. Upplåtelseavtal
När bostadsrättsföreningens ekonomiska plan är upprättad, registrerad och intygsgiven tecknas upplåtelseavtal mellan bostadsrättsföreningen och köparen. Att den ekonomiska planen är intygsgiven innebär att två av bolagsverket ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg

Frida Thorell

Telefon: 031-269 005
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Partille - Gamlestaden - Kviberg

Telefon: 031-26 90 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips