Nybyggnadsprojekt
Sea View Fröjel

Gotlands kommun

Gotlands nya natursköna hideaway ligger vackert efter Ekstakusten ca 4 mil söder om Visby. Tomten ligger naturskönt i Fröjel med en magisk utsikt över hav och Karlsöarna. Den nya resorten kommer att bestå av flertalet mindre semesterboenden fördelat på lägenheter, bungalows och suterränglägenheter, alla med härliga uteplatser, hög standard och vackra, hållbara materialval.

En rofylld sofistikerad oas att njuta av där naturen längs kusten, havet och strand kompletteras med pool, och en framtida vision om spa och restauranglounge.

Ekstakusten är en av Gotlands vackraste kuststräckor. Här erbjuds ett naturnära och stilfullt boende när du vill njuta av livet, bara koppla av och andas ut. Oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter är Fröjel och Ekstakusten en unik plats att vara på.

Visbyark Arkitektbyrå har skapat moderna hus med hög designnivå som smälter in i den omgivande naturen på ett lugnt och vackert sätt.

Med den magiska utsikten i fokus och naturen efter den vackra kusten som inspiration, skapas ett spännande och exklusivt utseende med semesterboenden i olika storlekar. Området kommer sammanlagt att bestå av 64 st mindre lägenheter där ni kan välja bottenvåning eller en trappa upp, 10 st bungalows i enplan och 18 sutteränglägenheter närmast havet. Byggnaderna placeras med hänsyn till områdets karaktär och förutsättningar. Genom områdets utformning skapas plats för gemensamhetsytor och publika stråk genom området, samtidigt har alla lägenheter egna uteplatser för lugn och avskildhet.

Detta är ett bekvämt semesterboende där ni inte behöver lägga tid och jobb på trädgårdsarbete, underhåll och renovering på semestern, med allt vad det innebär. Ett exklusivt, smidigt alternativ när du vill äga ditt semesterboende. Bostadsrätterna i BRF Sea View Fröjel är för tillfälligt boende, innehavaren skall ställa sin bostadsrätt tillgänglig för uthyrning till Sveastugor eller annan bostadsförmedlare anvisad av föreningen då den inte används av innehavaren själv. Se detta som en möjlighet att dela med sig av sin tillgång till andra semesterfirare som vill njuta av Gotland och samtidigt få möjligheten till ett kostnadsfritt ägande genom hyresintäkter. När ni själva vill nyttja bostadsrätten sker bokningen via Sveastugor.

Säljaren garanterar en hyresintäkt årligen under 3 år framåt på 150 000 kr för de mindre (2 rok) lägenheterna och 200 000 kr för de större (4 rok) lägenheterna. Detta avses under högsäsong och räknas från mitten av juni till slutet av augusti.

Poolområde planeras vid havet. Stranden med badplats längs kusten är delägd i samfällighet med 50% ägarandel. Byggnaderna placeras i relation till naturtomtens karaktär och höjder, samt tar upp siktlinjer mot horisonten och Karlsöarna. Gestaltningen hämtar inspiration från områdets karaktär och färgskala med stenar, tallar och havet som inramning.

Beräknad inflytt i denna etapp är under första kvartalet 2022.

SUTERRÄNGLÄGENHET 4 rok 104 kvm
I denna bostad ligger vardagsrummet beläget på övre plan med en vykortsvy över havet och vackra Ekstakusten. Det är stora terassdörrar till balkongen vilket för in ett magiskt ljus som lyser upp hela lägenheten. Middag där en ljummen sommarkväll kan inte blir mer perfekt.

Bistroköket går i en modern stil och design. Vackra bänkskivor i sten, släta skåpluckor, inbyggd varmluftsugn, micro, induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin och fläkt. Det är belyst med infällda spotlights under väggskåp samt dimbara spotlights i take

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Gotland

Peter Tumegård

Telefon: 070-521 32 10
E-post: [email protected]

Bjurfors Gotland

Telefon: 0498 214080
E-post: [email protected]

Guider & Tips