Nybyggnadsprojekt
Semesterboende på Snäck

Gotlands kommun

Välkommen till ett nytt semesterboende som gör små avtryck i naturen.

På Snäck Campings bäst belägna tomtmark där utsikten mot havet är total kommer det nu på andra etaget byggas 22 st trähus med storlek mellan 46 och 92 kvm. Detta är det första steget i en utveckling av en plats för att välkomna miljömedvetna familjer och enskilda som söker en aktiv semester i vacker miljö.

Byggstart 2021, färdigställande med preliminärt tillträde 1 oktober, 2021.

När du köper en nybyggd bostad betalar du ett fast pris, utan budgivning.

Här har man planerat en by där alla medlemmar har kontakt med vatten och bjuder in till upptäckande. Här vill man utforska nästa krök och hitta stigarna som leder till havet och skogen.

När du själv inte besöker huset hyrs det smidigt ut via vår områdesförmedling. Ett cirkulärt koncept där du som ägare behåller en stor del av intäkten medans Vidhave sköter all service. Läs mer i dokumentet BRF Skogsnyckel.

Arkitektbyrån Tengboms har designat husen och noggrant planerat området för att skapa en miljö värd att upptäckas samtidigt som alla boende får en privat plats att vistas på.
Husen byggs i massiv trä vilket gör ett mindre avtryck på miljön än andra byggmetoder. De modernt timrade husen liknar konstruktion med liggande panel och kräver varken ytterligare plast eller isolering och går att återanvända. Husen binder otroliga mängder koldioxid och är mycket energisnåla. De är effektiva att producera och blir hållbara hus som står i hundratals år.

Vid varje hus skapas en privat sfär med minsta möjliga insyn från grannar.

Bilarna parkeras vid infarten i en sänkt parkering delvist täckt av grästak. Markens naturliga lutning ger även de bakre husen utsikt över havet och döljer nära helt parkeringen för de som bor ovanför. Vägen som slingrar sig från parkeringen till husen är en stig i naturmaterial men är körbar vid behov.

MÖBELPAKET:
Lilla huset: 180 000 kr.
Stora huset: 300 000 kr.

Vackert åldrade naturmaterial och miljömedvetna val av möbler genomsyrar dess design. Tillsammans med Lotta Agaton Interiors erbjuds två inredningsalternativ för dig som vill ha allt klart när du flyttar in. Båda är inspirerade av platsen vid havet och den intilliggande naturen och andas Gotland med vacker form och funktion. En är ljus och skandinavisk och den andra är mörkare med inslag av återvunnet trä. Från minsta tesked till handdukar, lakan, gardiner, belysning och soffor, allt finns från början och du bor bekvämt redan från första natten. Möblerna håller samma höga kvalitet och möter samma miljökrav som husen. De levereras monterade och möblerade i era hus.

Missa inte chansen. Gör en intresseanmälan nu. För mer information om hela området och projektet vänligen ta del av dokumentet Brf Skogsnyckeln.

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Gotland

Nicoline Bergman

Telefon: 072-070 51 11
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Gotland

Telefon: 0498-218040
E-post: [email protected]

Guider & Tips