Nybyggnadsprojekt
Seniorvillor i Trummenäs - Nybyggt drömboende för seniorer alt. lilla familjen!

Seniorvillor i Trummenäs, Gängletorp, Karlskrona kommun

Bo i en helt ny villa med närhet till havet och golfbanan!
I populärt område planerar Seniorvillor att uppföra tre friliggande villor. Ett praktiskt boende med hög standard där allt finns på ett plan, passar utmärkt för såväl seniorer som för den lilla familjen. Bostaden omfattar 90 kvm boyta som fördelar sig på en anpassad och genomtänkt planlösning med stora ljusinsläpp och öppna lättmöblerade ytor. Modernt och välplanerat kök med bl.a. arbetshöjd på diskmaskinen. Köksinredning från HTH med slät vit lucka och vitvaror från Bosch i vitt utförande (tillval finns). Möjlighet finns att installera kamin i vardagsrum som då kan ses från kök och vardagsrum (tillval). Helkaklat duschrum med tvättmöjligheter och även här arbetshöjd på vitvaror. Två sovrum där det ena är lite större än det andra. Vattenburen golvvärme via luft/vattenvärmepump ger en låg energiförbrukning. Det inglasade uterummet förlänger utesäsongen även när det är lite svalare utetemperatur. Friköpt tomt med en lagom stor och lättskött trädgård. Husen har stensatt biluppställningsplats och integrerat isolerat garage för en bil plus extra förrådsdel.

Trummenäs är ett trivsamt område med möjlighet till promenader i härlig natur och direkt närhet till havet. Gångavstånd till badplats för ljumma kvällsdopp och småbåtshamn finns. Sommartid finns en enkel butik vid campingen, 5 min med cykel. Gångavstånd till Trummenäs golfklubb med restaurang och närhet till busskommunikationer.

Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att teckna entreprenadavtal.
Köpare kommer att tillträda och betala för tomten samt anslutningsavgifter innan entreprenaden påbörjas.

Pris för tomt 1 090 000 kr.
Tillkommer anslutningsavgifter ca 250 000 kr: VA ca. 200 000 kr, El ca 30 000 kr och fiber ca 20 000 kr. Detta kommer slå på ev. någon tusenlapp.
Entreprenadsumman kommer att variera beroende på de val köpare gör. Pris 2 145 000 kr nyckelfärdigt enligt leveransbeskrivning. Möjlighet till tillval finns.

Notera att de bilder som visas är exempel och att husen ännu inte är uppförda. Den fakta som presenteras avseende byggnaden gäller för Villa Lisa från Seniorvillor. Utförlig information ang. byggnadssätt, material, standard mm finns under dokument Leveransdeklaration Villa Lisa.

Beräknad inflyttning är preliminärt 10 månader efter tecknat avtal.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Charlotte Johansson

Telefon: +46702177602
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Telefon: 0455-33 35 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips