Nybyggnadsprojekt
Sjöviksbyn

Östhammars kommun

Visas Söndagen den 18 Oktober kl 15.00. Anmälan Krävs: [email protected], Förhandsvisning möjlig. Kontakta mäklaren.

Nybyggda och mycket välbyggda arkitektritade villor i olika storlekar med sjöutsikt! I Sjöviksbyn byggs det 14 villor i klassisk stil som alla går att boka! Egen båtplats ingår. Tomtarea ca. 1 500 kvm.

Den första tvåplansvillan, som också fungerar som visningshus, är på 280 kvm varav 180 i boarea och 100 i biyta och står inflyttningsklar från mitten av oktober. Tomtarea 1554 kvm. Denna villa blir störst av husen i projektet och får ett dubbelgarage med golvvärme och hela 2.9 meter i takhöjd! Här finns det alltså plats för både bil med båtsläp och en husbil.

Alla hus får stora fönsterpartier med ett eller två trädäck i bästa solläge. Husen får en öppen planlösning i kök och vardagsrum där det blir mycket generösa takhöjder och öppet ända upp till nock. Vissa hus, belägna på höjden, får slående panoramautsikt från balkong och/eller trädäck. Samtliga hus byggs med standard för permanentboende. De får helgjuten bottenplatta med golvvärme och de större husen utrustas med bergvärme. Enskilt vatten och avlopp. Inga fler hus kommer byggas inom denna detaljplan. Alla hus placeras ur ett insynsskyddat perspektiv med naturområden skapade för projektet. Husen överlämnas med dokumentation och garantier samlade i bopärm.

Sjöviksbyn ligger mitt emot Östhammars hamn och centrum. Du tar dig snabbt mellan dessa platser med båt på en minut. I anslutning till husen skapas ett nytt naturområde med gemensamhetsanläggningar så som parker, fiskdamm och andra rekreationsområden. Gångavstånd till golf, paddelbana och restaurang. Du når Öregrunds centrum och Gräsöfärjan på bara 10 min med bil.

Läs mer om projektet hos Mäklarringen Uppsala

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarringen Uppsala

Johan Sörman

Telefon: 018-65 80 84
E-post: [email protected]

Mäklarringen Uppsala

Telefon: 018-65 80 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips