Nybyggnadsprojekt
Skanör - Falsterbo - Brydestuesträtet

Skanör - Falsterbo, Skanör Med Falsterbo, Vellinge kommun

Att finna sin plats på Falsterbonäset, sitt egna ställe... Vissa vet just precis exakt vad dom vill ha. Andra trevar, prövar, längtar... så vad står på Din önskelista? Ett gammalt hus att vårda? Fri sikt över golfbanan eller havsutsikt? Fiskelägets gemytliga gytter? Eller möjligheten till att bygga något nytt som du länge sett fram emot?

På bästa läge i Skanör/Falsterbo erbjuder vi dig nu att förvärva fyra fristående fastigheter för nybyggnation. Respektive fastighet har en areal om c:a 1 000m². Säljarens mål är att sälja alla fyra tomter till samma köpare. Här kan du som byggherre hålla ner byggnadskostnaderna och nyttja synergieffekterna av att investera i alla fyra tomter.

I menyfliken under dokument finner du detaljplan och ett förslag av Arkitekt Mikael Wikeborg på hur man kan nyttja en gemensam väg in i kvarteret.

Vatten saknas, avlopp saknas.

Det finns ett pågående planarbete hos kommunen (040-42 50 00, Tillväxtavdelningen). All information om befintlig detaljplan och pågående planarbete erhålls av byggnadsavdelningen på kommunen.

Pantbreven på 9 200 000:- ligger idag med alla fastigheter som säkerhet. Detta kommer ev regleras vid köp.

Fastigheterna ligger som enda tillgångar i ett aktiebolag. Ägarna önskar att sälja aktierna i bolaget. Detta innebär bl.a. för dig som köpare att du slipper att betala lagfartsavgift vid köp. Utgångspriset är 16 200 000:-.

Varmt välkomna att kontakta mig för mer information, [email protected] alt +46 (0)701-646701.

Läs mer om projektet hos Bjurfors Höllviken

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Höllviken

Peter Bergström

Telefon: 040-608 30 91
E-post: [email protected]

Bjurfors Höllviken

Telefon: 040-608 30 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips