Nybyggnadsprojekt
Skärhamn - Skärhamn Norra - BRF Panorama

Skärhamn, Skärhamn, Tjörns kommun

Industriellt med vackra vyer

I andra etappen av Skärhamn Norra är utgångspunkten en befintlig industriell byggnad. Här skapas boenden i mötet mellan en förutbestämd struktur och unika utblickar, där alla lägenheter möter utsidan i form av en privat terrass eller uteplats.

De vidsträckta vyerna och ljusförhållanden i landskapet som omger byggnaden reflekteras i öppna planlösningar med glaspartier som avdelare samt stora fönsteröppningar.

Här erbjuds totalt 37 lägenheter med ytor om 39 till 116 kvm fördelade på mellan ett och fyra rum och kök. Planlösningarna är moderna och materialen håller hög standard med en genomgående industriell, rak estetik. Här kan du välja mellan tio olika lägenhetstyper, samtliga med fördelar unika av sitt slag så som varierande uteplatser och utsikter.

Den omedelbara närheten till Toftenäs naturreservat och dess vackra omgivningar ger goda möjligheter till såväl aktivitet som rekreation precis utanför ytterdörren. Ortens centrum nås inom promenadavstånd och erbjuder allt ifrån ovanligt välsorterad ICA-butik till skolor, restauranger, systembolag, småbåtshamn och mindre klädbutiker. Dessutom ligger Träningskliniken bara ett stenkast bort - ett komplett och modernt gym där samtliga nya hushåll i Skärhamn Norra får två stycken årsmedlemskap.

Det finns en tydlig framtidsvision över hur området kommer fortsätta expandera och nästa steg efter denna etapp blir utveckling av Träningskliniken med bl.a. sporthall (paddel/tennis), SPA och café. Sedan fortsätter arbetet med resterande byggrätter om totalt 220 st.

Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. En ort som andas framtidstro med såväl nybyggnation som ständig utveckling av service och butiker.

Välkommen hem i en helt ny del av Skärhamn!

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Tjörn

Erik Hansson

Telefon: 0702-647215
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Tjörn

Telefon: 0304-66 84 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips