Nybyggnadsprojekt
Skogslärkan

Stockholm, Sollentuna kommun

Drömboende i Väsjöns häftigaste hus!

https://www.lansfast.se/nyproduktion/stockholm/sollentuna/sollentuna/vasjovagen-19/cmnyprod4t0clqnbv86s28fu/

- Brf Skogslärkan består av 20 parhus och har inga attefallshus!
- Välj till braskamin
- Vattenburen golvvärme i två plan
- Ritade av Reflex arkitekter präglas de moderna bostäderna av design och smakfullhet.

Parhusen levereras med bra maskinell utrustning och materialval av hög kvalitet. Vattenburen golvvärme i 2-plan, bänkskivor i natursten, stora fönsterpartier samt kök av högsta standard - allt för att kombinera lyx och bekvämlighet. Arkitekten har arbetat med mycket fönster för att skapa ljusa och socialt inbjudande ytor med rymd.

Bostäderna har mycket bra planlösning med 3-4 sovrum samt ett stort vindsrum som med fördel går att nyttja för olika ändamål. Entréplan har öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns även ett stilrent helkaklat duschrum med wc samt tvättstuga. Övre plan inrymmer 3 sovrum, 1 allrum och ett trevligt badrum. Husen har generös uteplats och egen trädgård med plats för förvaring.

Brf Skogslärkan är placerad bra i området och blickar med sitt höga läge ut över området på ett fantastisk sätt. Från husen på Stormansvägen har man utsikt mot badsjön fjäturen. Från husen på Väsjövägen tar man vintertid på sig skidorna i trädgården och är vid skidbacken på några minuter.

Från Väsjön tar man sig till Sollentuna centrum på 10 minuter och har endast 5 minuters bilväg till påfart för E4/E18 samtidigt som man har närhet till skidbacke, elljusspår och friluftsliv. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv. För köpare finns stor trygghet i att exploatören är en etablerad aktör med referenser från området.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Daniel Senkal

Telefon: 070-162 75 47
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Telefon: 08-410 741 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips