Nybyggnadsprojekt
Smart Yta i Nässjö

Nässjö kommun

Konceptet Smart Yta i Nässjö är strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta) på Odlingsgatan i Sörängens Handelsområde som beräknas stå klart under Q4 2021.

Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egen kostnadseffektiva Smart Yta. Byggnaden är 78x24 meter och är uppdelad i 26 st lika stora moduler som är 12x6 meter. Den friköpta modulen består av en tom yta där du som ägare har full frihet att sätta din prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter till nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan. Vilket gör att den disponibla ytan kan maximeras och rymma ytterligare ett rum/ökad förvaring.
Varje enhet kommer vara förberedd för wc och handfat. Möjlighet finns också att inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA ingår i priset. El finns framdraget till varje fastighet. Port med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis också isolerade. Smart Yta kommer förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden.

Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och komplement/driftskontor till annan verksamhet. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4767 flyttkartonger.

Byggnaden har ett attraktivt läge utmed riksväg 40 alldeles utanför centrala Nässjö. Byggnaderna längs med Odlingsgatan består av tillverkande företag, försäljning och lager. Här blir man granne med handelsmagneter såsom Biltema, Dollarstore och Byggmax. Härifrån tar man sig enkelt in till stan eller vidare ut på riksväg 40.

Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Möjlighet att lyfta tillbaka moms för köpare som är momsregistrerad. Konceptet ger en fantastisk ekonomi jämfört med att hyra, kolla gärna med din bankman eller revisor.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen, kostnad ca 400 kronor per månad. Enskild försäkring krävs för att skydda inventarier mot stöld, brand, vattenskada etc.

På bilderna ser ni en karta över området samt exempelbilder från ett projekt i Västervik. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss med mer information! Hörnfastigheterna kostar 949.000 kronor och övriga fastigheter kostar 849.000 kronor. Hörnfastigheten som gränsar till teknikrummet kostar 899.000 kr.

Tekniska fakta:
Stomme av limträbalk. Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering. Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering. Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning. Varje modul är en egen brandcell utförd i EI60. Vikport på 4x3,6 meter med fönster. 6 meter takhöjd vid nock och 4 meter vid port. Möjlighet till entresolplan. VA och el framdragen till varje modul. Möjlighet att installera wc och/eller dusch. I Nässjö kommer samtliga fastigheter utrustas med oljeavskiljare.

23 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Nässjö

Rebecca Fogelberg

Telefon: 070-60 06 690
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Nässjö

Telefon: 0380-183 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips