Nybyggnadsprojekt
Smart Yta i Oskarshamn

Oskarshamns kommun

Konceptet Smart Yta är strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta) på Infarten 1 på Oskarshamns nya industriområde. Beräknas stå klart under Q4 2021.

Äg ditt eget industriradhus i det unika konceptet Smart Yta - ingen hyra att betala.
Ett tillfälle för dig som söker plats för lager, förvaring eller produktionslokal med äganderätt. Vi erbjuder dig som som är i behov av extra plats möjligheten att köpa din egen kostnadseffektiva Smart Yta. Det friköpta industriradhuset består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 70,5 kvm med en generös takhöjd om upp till ca 6 meter till nock, vilket ger möjlighet att bygga ett entresolplan. Kommunalt VA, avlopp med oljeavskiljare och förberett för t ex pentry, dusch och WC. Asfalterade ytor runt hela byggnaden.
Först till kvarn får köpa!

KONCEPTET SMART YTA
Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egen kostnadseffektiva Smart Yta. Byggnaden är 90x24 meter och är uppdelad i 30 st lika stora moduler som är 12x6 meter. Den friköpta modulen består av en tom yta där du som ägare har full frihet att sätta din prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 70,5 kvm, med undantag från fastigheten som ligger intill teknikrummet. Den fastigheten kommer vara ca 64 kvm stor.
Den generösa takhöjden på 6 meter till nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan. Vilket gör att den disponibla ytan kan maximeras och rymma ytterligare ett rum/ökad förvaring.
Varje enhet kommer vara förberedd för wc och handfat. Möjlighet finns också att inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA med oljeavskiljare ingår i priset. El finns framdraget till varje fastighet. Port med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis också isolerade. Smart Yta kommer förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden.
Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och komplement/driftskontor till annan verksamhet. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4767 flyttkartonger.

Byggnaden har ett attraktivt läge i utkanten av Oskarshamn utmed E22:an. Härifrån tar man sig enkelt in till stan eller vidare ut på E22:an som tar dig ner till Kalmar på 50 minuter eller upp till Västervik på ungefär samma tid. Vill man inåt landet tar man riksväg 37/47 mot exempelvis Växjö och Jönköping.
Byggnaderna i samma område består av tillverkande företag, försäljning och lager. Här blir man även granne med återvinningscentralen Storskogen, vilket kan underlätta och spara mycket tid.

På bilderna ser ni en karta över området samt exempelbilder från ett projekt i Västervik. Projektet i Västervik kan man även besöka för visning.

Hörnfastigheterna kostar 949.000 kronor och övriga fastigheter kostar 849.000 kronor. Hörnfastigheten som gränsar till teknikrummet kostar 899.000 kr.

DIN YTA
Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Här finns möjlighet att lyfta tillbaka moms för köpare som är momsregistrerade. Konceptet ger en fantastisk ekonomi jämfört med att hyra, kolla gärna med din bankman eller revisor.
Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen, kostnad ca 400 kronor per månad. Enskild försäkring krävs för att skydda inventarier mot stöld, brand, vattenskada etc.

TEKNISK FAKTA
Stomme av limträbalk. Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering. Väggar bestående av sandwichelement av plåt med ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

25 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Oskarshamn

Daniel Hällblad

Telefon: 070-5394151
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Oskarshamn

Telefon: 0491-810 65
E-post: [email protected]

Guider & Tips