Nybyggnadsprojekt
Södra Hattstugan - Kvarnsjön

Botkyrka kommun

På en lugn och barnvänlig återvändsgata med sjöglimt över Kvarnsjön uppförs 13 ståtliga och högt belägna familjevillor om 203 välplanerade kvadratmeter som ingår i första etappen av Projekt Hattstugan med adress Tant Bruns väg. Dessa villor är belägna på gatans sydligaste del med trivsam vy över större delar av området och en härlig grönskande omgivning.

Entrén välkomnar till ett högst kvalitativt boende och ger en vardagslyx-känsla redan i dörröppningen med snyggt klinkergolv i första delen som sedan övergår till vackert vitlaserat ekparkettgolv och har en diskret kapprumsdel där ytterkläder och skor kan förvaras. Genomgående vattenburen golvvärme på hela entréplanet säkerställer dessutom en god komfort.

Längre in i bostaden väntar det fantastiska köket som kommer från Marbodal och erbjuder snygg bänkskiva i rostfri plåt från Marbodal, köksö i exklusiv kalksten, påkostade vitvaror från Siemens och optimala förvaringslösningar via släta luckor som definitivt kommer uppfylla kockens kulinariska drömmar. Den tillhörande och gedigna matplatsen rymmer ett stort salongsbord som är perfekt när det vankas stora familjemiddagar och rejäla fönsterpartier bidrar med ett fantastiskt ljusflöde.

Det rejält tilltagna vardagsrummet ligger i en delvis öppen planlösning mot köket och matplatsen med en mindre mellanvägg som skärmar av och lämpar sig perfekt att placera TV:n invid. Här finns plats för stora möblemang som soffor, mediautrustning och annan önskad möblering efter egna behov. Fönster i tre väderstreck bidrar med ett fantastiskt ljusflöde och via dubbla altandörrar når man den fina stenlagda uteplatsen i soligt läge.

På övre plan finns ytterligare en social yta som sammankopplar alla rum i form av ett allrum som lämpar sig perfekt som ett privatare alternativ till entréplanets representativa ytor. Möblera som ett TV-rum för myskvällarna eller varför inte som ett sällskapsrum för familjens yngre medlemmar?

Därtill finns 4 strategiskt avskilda sovrum där en god natts sömn garanteras inom ljusa och luftiga kvadratmeter, varav ett Master bedroom med både lyxigt badrum en-suite och häftig garderobslösning med ”walk in closet-känsla”. Ett 5:e sovrum finns att tillgå på entréplanet.

Vidare finns två fantastiska och helkaklade badrum att tillgå på varsitt plan, varav en mycket stilren dusch/WC på entréplan och ett underbart badrum i anslutning till Master bedroom på övre plan som underlättar vardagen. Materialvalen är noga utvalda med kakel och klinker från Bricmate, duschset och kranar från Tapwell samt spotlights i tak. Dessutom finns en välutrustad tvättavdelning på entréplanet som underlättar vardagens bestyr och är utrustad med maskiner från Siemens, goda förvaringslösningar och en praktisk groventré.

Klädkammaren på övre plan kan bli en dusch/WC om man önskar detta tillval. Samma höga standard som övriga badrum erbjuds.

Utvändigt sitter fin och stämningsfull belysning på väl valda ställen och två parkeringsplatser hör till huset. Därtill finns ett utomhusförråd där trädgårdsredskap, stolsdynor och annat kan förvaras.

Här bor du i ett hus som är byggt med extrem noggrannhet och som genomsyras av stil, design och kvalité där den lilla familjen kan bli större och där den stora familjen har gott om plats. En kombination där lyx och vardag dansar i symbios.

Området präglas av grönskande natur som uppmuntrar till härliga skogspromenader och bara några minuter bort finns Elsa Beskows Torg med livsmedelsbutik, frisörsal

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bukowskis Mäklarbyrå

Mikael Bukowski

Telefon: 08-530 20 180
E-post: [email protected]

Bukowskis Mäklarbyrå

Telefon: 08-778 20 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips