Nybyggnadsprojekt
Södra Hemlingby - BoKlok Hjälmen

Södra Hemlingby, Gävle kommun

Södra Hemlingby är ett helt nytt bostadsområde i Gävle där det under de kommande åren kommer byggas totalt cirka 500 bostäder. Och intill vårt område planeras det för både ny skola och vårdboende.

Här har du nära till allt, både ett aktivt natur- och friluftsliv samtidigt som du enkelt kan cykla de 5 kilometrarna in till Gävle centrum. I området finns skidbacke och motionsspår - delvis med elljus, leder och mountainbikebana. För dig som har skidåkning varmt om hjärtat finns även en slalombacke och på vintern spåras det upp för längdskidåkning. När skidåkningen framkallar hunger och behov att gå in och värma sig ligger Hemlingbystugan mitt i friluftsområdet med restaurang, bad, bastu och relax.

Jobbar du i en stad nära Gävle? Inga problem! Direkt i närheten till bostadsområdet ligger E4:ans påfart som tar dig snabbt till både Uppsala, Söderhamn och Falun.

Hemlingby köpcentrum med både matbutik, blomsterbutik, systembolaget och sportbutik med mera ligger bara 500 meter bort. Så du kan utan problem ställa bilen hemma och ta en promenad för att handla mat. Så får du frisk luft och spar på miljön samtidigt, klokt va?

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

Hampus Swedérus

Telefon: 010-449 8203
E-post: [email protected]

BoKlok Housing AB

Telefon: 020-265565
E-post: [email protected]

Guider & Tips