Nybyggnadsprojekt
Södra Hemlingby - BoKlok Skölden

Södra Hemlingby, Gävle kommun

I början av sommaren står vår första etapp BoKlok Svärdet klara för inflyttning, och BoKlok Skölden planerar vi att flytta in i början på 2020.

Södra Hemlingby är ett helt nytt bostadsområde i Gävle där det under de kommande åren kommer byggas totalt cirka 500 bostäder. Och intill vårt område planeras det för både ny skola och vårdboende.

Här har du nära till allt, både ett aktivt natur- och friluftsliv samtidigt som du enkelt kan cykla de 5 kilometrarna in till Gävle centrum. I området finns skidbacke och motionsspår. Hemlingby är Gävles viktigaste friluftsområde. Här finns spår - delvis med elljus, leder och mountainbikebana. För dig som har skidåkning varmt om hjärtat finns även en slalombacke och på vintern spåras det upp för längdskidåkning. Det finns gott om rastplatser runt om med vindskydd och eldstad. När skidåkningen framkallar hunger och behov att gå in och värma sig ligger Hemlingbystugan mitt i friluftsområdet med restaurang, bad, bastu och relax.

I anknytning till bostäderna finns det 33 parkeringar att hyra - alla med motorvärmare! Jobbar du i en stad nära Gävle? Inga problem! Direkt i närheten till bostadsområdet ligger E4:ans påfart som tar dig snabbt till både Uppsala, Söderhamn och Falun.

Hemlingby köpcentrum med både matbutik, blomsterbutik, systembolaget och sportbutik med mera ligger bara 500 meter bort. Så du kan utan problem ställa bilen hemma och ta en promenad för att handla mat. Så får du frisk luft och spar på miljön samtidigt, klokt va?

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

Malin Enlund

Telefon: 010-449 16 19
E-post: [email protected]

BoKlok Housing AB

Telefon: 020-265565
E-post: [email protected]

Guider & Tips