Nybyggnadsprojekt
Södra Sandby - 1 radhus kvar

Södra Sandby, Södra Sandby, Lunds kommun

Välkomna till Södra Sandbys alldeles egna Byllerby! Nu finns äntligen chans att förvärva ett pittoreskt och charmigt radhus i bostadsrättsform i nyproducerade Kvarteret Nattviolen i Södra Sandby. Hela området kommer att stå klart för inflyttning preliminärt under hösten 2020 och består av 24 stycken 1,5-plans radhus, varav 10 stycken gavelradhus. Priset för gavelradhusen är 2 550 000 kr och för resterande radhus 2 450 000 kr.

Kvarteret är ritat av en av Sveriges mest framstående arkitekter Thomas Sandell. Radhusen har ett modernt formspråk och harmonierar med områdets unika karaktär. Fasaden är i varmgrå puts, taket i falsad plåt och dörrar och fönster klädda i aluminium.

Bostaden bjuder på 4 rum och kök fördelat på 106,5 m² i två plan. På entréplan finns öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar hela 43,5 m² sällskapsyta. Sovrummen är samlade på ovanvåningen som utgör en lite mer privat del i bostaden. Varje hus har en egen täppa på baksidan med generöst tilltaget trädäck, gräsyta och en mindre stensättning. Baksidan omgärdas av en mur i tegel alternativt betong/puts. Framsidan är stensatt och varje bostad har ett eget förråd och egen carport samt plats för t ex. en extra bil. På framsidan finns också plats för en liten uteplats.

I Södra Sandby har du vacker natur inpå knuten och det är nära till Lund och Malmö, skolor, lekplatser och allmänna kommunikationer.

Byggstart inom kort. Anmäl intresse redan idag.
Välkommen till kvarteret Nattviolen – en naturlig plats att växa upp och trivas på!

Radhusen uppförs av PMB Sverige och förmedlas via Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Lund

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Lund

Mikael Haraldsson

Telefon: +46733264405
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Lund

Telefon: 046-37 05 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips