Nybyggnadsprojekt
Solgårdsterrassen - Brf Solgårdsterrassen 2

Solgårdsterrassen, Stenungsund, Stenungsunds kommun

På en ståtlig bergsplatå ovanför centrala Stenungsund planerar vi nu etapp två av Solgårdsterrassen - ett nytt bostadskvarter ovan hav och land med stans kanske bästa läge. Den andra etappen innefattar två punkthus med 30 nya bostadsrätter om 2-5 rum och kök; alla med genomtänkt planlösning, hög standard i materialval och kanske det bästa av allt - oslagbar havsutsikt!

Lägenheterna i den andra etappen kommer antingen ha en inglasad balkong eller en uteplats med milsvid utsikt över bland annat Hakefjorden, Stenungsön och såklart - det glimrande blå havet. Högst upp i varje hus finns också två större lägenheter som genom tillval kan göras om till 5:or. Dessa har utöver den inglasade balkongen också en egen härlig takterrass med magnifik panoramautsikt.

Oavsett vilken lägenhet du väljer kommer du bo med naturens rogivande lugn inpå knutarna och centrumskärnans stora utbud av aktiviteter, service och nöjen en kort promenad bort. Med andra ord blir Solgårdsterrassen en oas uppe på berget - och en plats där du kan njuta lite extra av livet varje dag.

På Solgårdsterrassen kommer vi bygga ca 120 bostadsrätter. Just nu pågår byggnationen av den första etappen, tre bostadshus som utgör Brf Solgårdsterrassen 1 med en planerad inflytt våren 2021. Det finns fortfarande bostäder kvar i denna etapp.

NYHET! Kombinerad gästlägenhet och aktivitetslokal
Har du långväga familj eller vänner på besök, finns nu möjlighet till att låna gästlägenheten, som kommer finnas tillgänglig för samtliga etapper. Det blir också en naturlig mötesplats för föreningens aktiviteter. Här kan du anordna kalas eller varför inte nyttja lokalen för massage och fotvård.

Läs mer om bostäderna i Brf Solgårdsterrassen 1

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Brf Solgårdsterrassen 2 kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Välj pris - Ingen budgivning
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Solgårdsterrassen 2 kommer att kunna välja pris. Förutom vårt grundpris kan du välja att köpa din lägenhet till ett lägre pris och istället betala en högre månadsavgift, eller ett högre pris som ger en lägre månadsavgift. Ditt val av pris påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

Mikael Johansson

Telefon: 070-665 15 42
E-post: [email protected]

Guider & Tips