Nybyggnadsprojekt
Sorgenfri - Brf Skapa

Sorgenfri, Malmö, Malmö kommun

Sorgenfri - kreativa kvarter mitt i city

Bus, kreativitet och vardag. Lek kurragömma runt de gamla båghallarna, handla mat bredvid förskolan eller söndagshäng på kvarterets galleri. Här finns allt i samma område - mitt i city. Sorgenfri blir ett bostadsområde för allt & alla - till och med för den som vill göra absolut ingenting.

Nära, närsomhelst och närbutik

Springa till bussen? Inga problem! Här har du nära till bussen, city, parken och till skolan. Visionen om det framtida Sorgenfri bygger på möten, gemenskap och småskalighet. I området planeras rum för spontana möten och aktiviteter. Här kan du med andra ord umgås hur du vill närsomhelst. Det anläggs parker, trädgårdar, gröningar och torg i varje kvarter för att locka till att spendera tid utomhus. Bottenvåningarna i husen kommer dessutom husera kreativa verksamheter, caféer och närbutiker.

Bostäder som förenklar vardagen

Brf Skapa får 59 kvadratsmarta bostadsrätter om 1-4 rok. Alla lägenheter är välplanerade och har balkong eller uteplats. Här har vi tänkt till för att göra din vardag enklare, så du får mer tid över till allt annat roligt. Naturligtvis ingår tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin, ja det mesta du kan önska dig för att göra vardagslivet lite lättare.

Gå före i kön
Ikano Förmån ger dig förtur till våra nya bostadsrätter. Det betyder att du får välja och kan köpa lägenhet innan den öppna försäljningen startar. Bli medlem i Ikano förmån redan nu och få möjlighet att välja den lägenhet som passar dig bäst. Gå före i kön du med, det är gratis!

Läs mer om projektet hos Ikano Bostadsutveckling AB

31 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Ikano Bostadsutveckling AB

Josefin Fagerholm

Telefon: +46739090882
E-post: [email protected]

Ikano Bostadsutveckling AB

Telefon: 010-330 44 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips