Nybyggnadsprojekt
St. Herrestad och Öja - Södra Zinkgatan

St. Herrestad och Öja, Ystad, Ystads kommun

Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva lokal i ett redan etablerat verksamhetsområde. Byggnaden är uppdelad i 12 st moduler med stora portar till lokaler om ca 70 kvm (11,45x6,15 meter). Den generösa takhöjden på ca 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan kan utökas.

Varje enhet har en vikport som är 4,1 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp och lokalerna på gaveln kommer att ha extra fönster på gaveln som ger mer ljusinsläpp. Väggarna är isolerade och lokalen kommer vara förberedd för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch om så önskas. Kommunalt VA, el, tomrör för fiber och uppvärmning genom luft/luft-värmepump finns indraget till varje fastighet.

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer!

Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t ex produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Som köpare är din fastighet en del av en samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för snöröjning, fasadbelysning, underhåll av oljeavskiljare och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.
Ytorna inom området kommer att asfalteras och runt området kommer det finnas staket med elektrisk grind för in- och utfart.

Byggnaden har ett strategiskt bra läge precis utanför Ystad, i anslutning till ringleden, E65 och Dragongatan ner mot Ystads Hamn!

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Rasmus Persson, [email protected], 0734-24 63 37

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Ystad

Rasmus Persson

Telefon: 0734-246337
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Ystad

Telefon: 0411-241241
E-post: [email protected]

Guider & Tips