Nybyggnadsprojekt
Stadsskogen - Ädellövsskogen

Stadsskogen, Alingsås, Alingsås kommun

Nyetablerade och expansiva Stadsskogen är ett område som erbjuder en skön blandning av villor, radhus, hyresrätter och bostadsrätter. Kvarteret Ädellövsskogen består av 38 lägenheter fördelat på två punkthus med gemensamt garage.

Välutrustat redan från början med möjlighet att välja inredningsdetaljer
Vid det personliga mötet i vår inredningsbutik får du möjlighet att sätta din egen prägel redan från början. Vi på Peab ger dig, utifrån vår långa erfarenhet av att bygga bostäder, ett urval av kvalitativa produkter att välja på. Som en extra service bjuder vi på hantverkarhjälp.

Du hittar din bostad i expansiva Stadsskogen där vi bygger två punkthus med totalt 38 lägenheter om 2-4 rum och kök. Ljusa välplanerade hem, alla med en väl tilltagen balkong, uteplats eller terrass. Balkongerna är placerade i söder, väster eller österläge för att ge dig bästa solchans. Inredningen är av hög kvalitet och du får möjlighet att sätta din personliga prägel vid ett personligt möte med Peabs kundansvarig.

Här finns bostäder med takterrass och generösa storlekar på balkongerna. Mysig gård mellan husen. Bra förvaringsmöjligheter och möjlighet till ett extra WC i de större lägenheterna. Välplanerade lägenheter med genomtänkta planlösningar.

Hur mycket vill du betala för din nya bostad?
Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnadsförsäkring. Det försäkrar vi dig om!
När du tecknar avtal om en bostadsrätteller ett småhus ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du intelyckas få din gamla bostad såld innaninflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, eller kostnaderna för det nya småhuset, upp till ett år.
Läs mer om fullständiga villkor på peabbostad.se

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

Felix Borg

Telefon: 0733-59 15 12
E-post: [email protected]

Guider & Tips