Nybyggnadsprojekt
Stadsskogen - Brf Ädellövsskogen

Stadsskogen, Alingsås, Alingsås kommun

Nya bostäder i populära Stadsskogen!
De nya bostäderna ligger i norra delen av Stadsskogen med grönskande natur precis utanför dörren. I Brf Ädellövsskogen bor du bekvämt i en attraktiv del av stan. Här erbjuder vi 38 lägenheter fördelade på 2 hus fördelat på både 2:or, 3:or och 4 rum och kök. Balkong, uteplats eller terrass till varje lägenhet.

Husen byggs som suterräng i en sluttning, men tack vare vårt garage kan vi skapa en mysig och plan gård mellan husen. Ovanpå garaget kommer det att planteras växter samt bland annat anordnas en gemensam uteplats för alla boende

Attraktivt läge nära sjön Mjörn!
I Stadsskogen bor du i ett lugnt och tryggt område med naturen precis utanför och närhet till vackra Mjörn. Ifrån ditt nya hem är det bara cirka 1,3 kilometer till den populära badplatsen Playa Mjörn med sandstrand och beachvolleybollplan. Härifrån kan du också promenera ut på piren, en populär utkiksplats där du kan se segelbåtarna passera och njuta till vågornas kluckande. Men Mjörn erbjuder mer än bara sol och bad. Som Västergötlands näst största sjö med cirka 50 öar är det ett perfekt utflyktsmål för dig som gillar fiske och båtliv.

Cykelavstånd till centrum och tågstation!
Förutom närheten till friluftsliv bor du också med bekvämt cykelavstånd till centrum, cirka 3 kilometer. Här finns ett varierat utbud av butiker och restauranger. Alingsås är också en av Sveriges cafétätaste städer! Tågstation finns i centrum varifrån du kan pendla på cirka 40 minuter till Göteborg. Eller om du hellre vill ta bussen som också tar cirka 40 minuter.

Hur mycket vill du betala för din nya bostad?
Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Lämna in en intresseanmälan redan idag på peabbostad.se så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiären den 29 maj.
Klicka på länken nedan.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Alingsås

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Alingsås

Felix Borg

Telefon: 0733-59 15 12
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Alingsås

Telefon: 0322-170 25
E-post: [email protected]

Guider & Tips