Nybyggnadsprojekt
Stationsstaden - BoKlok Bangården

Stationsstaden, Kävlinge, Kävlinge kommun

BoKlok Bangården kommer ligga centralt i den nya stadsdelen Stationsstaden, som nu tar form intill Kävlinge Station. Förutom ett unikt pendlingsläge kommer Stationsstaden bjuda på ett grönt och myllrande gatuliv med nytt torg, stadspark, butiker, serveringar och ett flertal nya servicefunktioner, allt i en lugn och trygg omgivning som till stora delar blir fri från bilar.

Här planerar vi för kloka radhus i två plan, med terrass och trädgård i varierande storlek. Några av husen får dessutom en härlig balkong, som nås från det stora sovrummet. För den som har bil finns det möjlighet att hyra plats i något av parkeringshusen som uppförs i närområdet. Stationsstadens förskola är redan färdigställd och i närheten finns flera skolor och nödvändig samhällsservice.

I Kävlinge finns det möjligheter till en rik fritid för alla åldrar. Förutom fotboll, ridsport och handboll finns det mycket annat för den som uppskattar naturen. Kävlingeån är internationellt känd för sitt fiske och längs med ån finns ett långt och belyst motionsstråk. Inom kommunen finns det flera vackra natur- och strövområden, bland annat Järavallen som är sydvästra Skånes största sammanhängande friluftsområden.

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

Maria Forssell

Telefon: 010-449 39 07
E-post: [email protected]

BoKlok Housing AB

Telefon: 020-265565
E-post: [email protected]

Guider & Tips