Nybyggnadsprojekt
Stora Höga - Brf Solhatten 1

Stora Höga, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Nu erbjuder vi dig som vill ha närhet till havet men samtidigt bo på bekvämt pendlingsavstånd till Stenungsund och Göteborg en unik möjlighet i Getskär. På gångavstånd har du badplatser, bryggor, förskola och skola.

Den första etappen av Brf Solhatten består av 12 lägenheter. Storleken varierar mellan två, tre och fyra rum och kök. Lägenheterna har en öppen planlösning i vinkel mellan kök, matplats och vardagsrum. Stora fönsterytor från två håll skapar en ljus interiör. Om du väljer att bo i en lägenhet på markplan, får du två uteplatser, varav en i sydvästligt läge. Vill du hellre bo på plan två, får du en stor balkong i samma väderstreck. Alla lägenheter har egna entréer.

På den gemensamma gårdsytan finns naturliga mötesplatser. Här kan du exempelvis samla grannar och vänner vid grillplatsen. Det finns också förråd och lättillgängliga parkeringar i nära anslutning till lägenheterna. Flerbostadshusen har en fasad av träpanel i en naturnära brungrå färg. Det, tillsammans med röda takpannor och sedumtak på vissa byggnader, gör att området smälter fint in i omgivningen och naturen runt omkring.
Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill hitta ett bekvämt, nyckelfärdigt boende nära havet. En riktig pärla!

Byggstart av etapp 1 sker i augusti 2020. Inflyttning sommaren 2021.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Stenungsund

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Stenungsund

Mikael Johansson

Telefon: 070-665 15 42
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Stenungsund

Telefon: 0303-72 90 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips