Nybyggnadsprojekt
Stora Höga - Brf Solhatten 2

Stora Höga, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Nu släpper vi etapp 2 i fantastiska Brf Solhatten!

Solhatten består av sex flerbostadshus varav de tre sista ingår i etapp två. Husen har två våningar med fyra ljusa och rymliga lägenheter i vardera byggnad. Lägenheterna finns i tre olika storlekar - 2, 3 och 4 rum och kök. Alla har en egen entré som ligger på gaveln av huset och via en utvändig trappa tar du dig upp till lägenheterna på plan två.

Den öppna planlösningen i vinkel mellan kök, matplats och vardagsrum skapar trivsamma umgängesytor för både vardag och fest. Stora fönsterpartier åt båda håll skapar en ljus och luftig interiör. Från matplatsen tar du enkelt steget ut på balkongen eller uteplatsen som ligger i härligt sydvästligt läge. Här kan du njuta av soliga stunder och den friska havsbrisen. I lägenheterna på markplan finns det ytterligare en uteplats med utgång från vardagsrummet.

Husens placering är noga genomtänkt för att livet på ett naturligt sätt ska kunna följa solens rörelser under dygnet. Den gemensamma gårdsytan är inramad av en avenbokhäck. Här finns naturliga mötesplatser där du exempelvis kan mötas för middag vid den gemensamma uteplatsen. Alla får en egen lättillgänglig parkeringsplats som förbereds med markrör för elbilsladdning. I brf Solhatten vill vi att du ska känna dig som hemma från första stund och finna en oas för återhämtning.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Stenungsund

Mikael Johansson

Telefon: 070-665 15 42
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Stenungsund

Telefon: 0303-72 90 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips