Nybyggnadsprojekt
Stöten, Sälen - Gräshedens vildmarksby

Stöten, Sälen, Malung-Sälens kommun

19 byggfärdiga tomter I Gräshedens vildmarksby som ligger c:a 10 minuter med bil nordöst om Stöten och ingår i en byggnadsplan för totalt 50 tomter varav 11 i dag är bebyggda.

Området är högt och vackert beläget i dalgången mellan Granfjället i söder och Näsfjället/Fulufjället i norr nära den för sitt ädelfiske berömda Görälven.
Hela Sälens fjällområde nås inom 30 minuter.
Platsen är det perfekta stället för Dig som söker stillheten och tystnaden nära naturen men ändå inte långt från allt annat.

Tomterna som är minst 1100 kvm kommer att vara helt byggklara med väg, v/a och el fram till tomtgräns. Anslutningsavgift tillkommer med 50 000 kr/tomt.
Köparna bestämmer själva vilket hus de vill bygga och ansöker om bygglov för detta. Den som köper en tomt i Gräshedens Vildmarksby blir med automatik medlem i byns förening som ser till att gemensamma intressen som vatten/avlopp, vägunderhåll m.m. fungerar samt aktivt medverkar till att det finns preparerade skidspår samt skoter- och vandringsled till området.

Högst 120 kvm byggnadsarea får bebyggas per tomt varav huvudbyggnad får uppföras till högst 90 kvm. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 4,0 meter, högsta taklutning är 30 grader mot horisontalplanet. Högst en huvudbyggnad, ett uthus och en annan gårdsbyggnad får uppföras per tomt.
Tak ska ges matt, mörk färg. Fasad ska utgöras av trä.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sälen

17 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sälen

Anna Sjögren Andersson

Telefon: 070-630 28 52
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sälen

Telefon: 0280-260 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips