Nybyggnadsprojekt
Strömsbro - Brf Strömsbroterrassen

Strömsbro, Gävle kommun

Etapp 1 är slutsålt efter VIP-säljstart.

Här ser ni de två typ bostäderna för projektet; fristående villa Nr 57 och radhuset nr 26. Den första tilldelningen har skett, nu gäller först till kvarn principen! Tveka inte att anmäla ert intresse redan idag!

Vid en mycket väl vald plats; Strömsbro, med all dess härliga omkringliggande natur, växer snart ett barnvänligt rofyllt bostadsområde fram. Lagom nära till stan, men med ett härligt lugnt läge.

Att bo i ett nytt Panghus, som förutom en stilren finish med högkvalitativa materialval även erbjuder egen tomt och uppfart, skänker dig och din familj ett bekymmerslöst boende för många år framöver. I etapp 2 erbjuds både fristående villor om 135 kvm och radhus om 120 kvm, samtliga i bostadsrättsformat.

Läget vid gamla Handelsträdgården är mycket attraktivt. Området kommer att bli som en förlängning av radhusen på Syster Stinas väg och med området Lindbacka västra på andra sidan Björkevägen. Här bor man nära naturen och fina anläggningar i området som ex.v. Skidstavallen, Testebovallen, Curlingen och Hille IP. För den golfintresserade ligger Gävle Golfklubb på kort avstånd. Avstånden är korta både till city och havet vid Engeltofta som ligger ca 5 km bort.

Vill du vara med på Panghus resa?

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Gävle

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Gävle

Anna-Lena Gustavsson

Telefon: 073-3905044
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Gävle

Telefon: 026 - 51 59 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips