Nybyggnadsprojekt
Svärtinge Skogsbacke - 12 moderna parhus med äganderätt i Svärtinge skogsbacke.

Svärtinge Skogsbacke, Norrköpings kommun

I det vackra naturområdet kring sjön Glan i Svärtinge bygger vi sex moderna parhus om totalt tolv bostäder. Här har du närhet till både skog och natur. Intill området ligger den nybyggda och snart nyöppnade skolan Svärtinge skogsbacke med klasser från F-6. Sjön bjuder in till både bad, fiske och båtliv endast ett stenkast från vårt område.

Husen kommer vara 140 kvm stora, fördelat på två plan. På bottenvåningen finns ett modernt och öppet kök med en stor köksö, tvättstuga och vardagsrum. På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum, ett luftigt badrum med plats för antingen dusch eller badkar. Huset har gott om förvaring med trappförråd under trappan, en generös klädkammare och skjutdörrsgarderob. Utvändigt finns det en carport med trädgårdsförråd samt uteplats i soligt läge.

Svärtinge är en tätort ca 10 km nordväst om Norrköping. Här finns bland annat förskola, skola, närbutik, café och idrottsplats. Med bil tar man sig till Norrköpings utbud av restauranger, butiker och uteliv på ca 15 minuter. Bra kommunikationer finns till Finspång och E4:an, både med bil och kollektivtrafik.

Mer information hittar du på www.gotenehus.se/svartinge

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Norrköping

Alexander Bergh

Telefon: 0704-880099
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Norrköping

Telefon: 011- 36 44 50
E-post: [email protected]