Nybyggnadsprojekt
Teleborg - BoKlok Pysslingen

Teleborg, Växjö kommun

På Teleborg kommer snart ett nytt bostadsområde växa fram, och BoKlok är en av de första som bygger. Området kallas Telestadshöjden och ligger nära sjöar på Teleborg, precis intill trivsamma och natursköna området Vikaholm. Området kommer sakta men säkert ta sin form de kommande åren och förutom bostäder ska det byggas en helt ny skola F-9, och hela området kommer bevaras riktigt naturskönt med bland annat lummiga skogar, parker, aktivitetsytor och dagvattendammar.

Här kommer vi att bygga BoKlok Pysslingen som består av öppna och ljusa lägenheter fördelat på sex tvåvåningshus. Tillsammans med husen i BoKlok Alven, som ligger precis intill bildar de ett gemensamt tryggt och mysigt kvarter som har nära till allt det där man behöver i vardagen. Vad sägs till exempel om att ha nära till skolor, förskolor, universitetet och mataffärer. Och busshållplats med regelbundna avgångar till centrum en kort promenad hemifrån - inte illa eller hur?

Spela hockey är inte det enda man kan sysselsätta sig med i Växjö. Det finns ett rikt idrotts- och föreningsliv som erbjuder något för alla. Fiske i någon sjö, cykling på skogsstigar eller gå på upptäcktsfärd på Teleborgs slott är också några förslag på aktiviteter som finns nära dig, för att nämna några.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

Sara Vilhelmsson

Telefon: 0723-571340
E-post: [email protected]

BoKlok Housing AB

Telefon: 020-265565
E-post: [email protected]

Guider & Tips