Nybyggnadsprojekt
Tjuvkil/lycke - Tjuvkils ängar - Villa Dalen Öst

Tjuvkil / lycke, Tjuvkil, Kungälvs kommun

Drömmer du om en vardag nära havet? Lockar salta morgondopp och härligt kvällshäng på bryggan? Kanske promenader på klipporna, segling eller utflykter i skärgården? Då kommer du stortrivas i idylliska Tjuvkils Ängar.

Med sina karga klippor och storslagna strövområden bjuder Tjuvkils Ängar på eftertraktad bohuslänsk charm och blir en oas för dig som önskar leva ett liv nära naturen. Bykänslan i området är stark, då husen är smakfullt placerade tätt intill varandra. Här bor du med den lilla byns lugn och enkelhet med närhet till grannar. En kort promenad tar dig till den populära badplatsen. Det är bara att hoppa i det blå från bryggan eller vada ner i det svalkande vattnet från klipporna, perfekt när de heta sommarmånaderna nalkas.

I Tjuvkils Ängar kan du leva ett aktivt liv med joggingrundor i strövområden, cykelturer i vacker miljö och härlig segling. Eller ta en golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club, som är belägen ca 7 minuter från ditt nya bostadskvarter och erbjuder hela 27 varierande hål.

Vackra Marstrand ca 10 minuter bort är det perfekta utflyktsmålet för både stora och små. Här kan hela familjen njuta av allt ifrån båtturer till promenader i Rosenlunds naturreservat, glass på bryggan, guidade turer i pampiga Carlstens fästning och härliga besök på Marstrands Havshotell som erbjuder alltifrån hotell, spa, gym, restaurang till underhållning.

Från Tjuvkils Ängar når du lokala förskolor, skolor och matbutiker på enbart ca 10 minuter med bil eller buss. Kommunen planerar att bygga en förskola i Tjuvkil som enligt deras information skall stå klar 2022. I Ytterby som ligger ca 15 minuter bort finner du en större matbutik som dessutom erbjuder hemleverans. Från Ytterby kan du smidigt ta direkttåget till Göteborg. Det finns även möjlighet att ta direktbussar till och från Göteborg. Centrala Kungälv ligger ca 20 minuter bort och där finns ett brett utbud av matbutiker, shopping, restauranger och annan service.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kungälv

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kungälv

Carolina Zanders

Telefon: 0303 - 645 52
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kungälv

Telefon: 0303-645 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips