Nybyggnadsprojekt
Trädgårdsstaden - Brf Solrosen i Skövde

Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Projektet är för närvarande fullbokat och förhandsavtalen har börjat tecknas. För er som är intresserade så inkom med intresseanmälan så hör jag av mig vid ev. avhopp!

Välkommen till Vilkmansgatan i Trädgårsstaden där det kommer byggas 8 st 2-våningshus med sammanlagt 32 lägenheter, dessutom kommer det byggas en 6x12 meter stor pool som föreningens medlemmar får nyttja. Bostäderna byggs av SverigeBogården och har hög kvalitét både vad gäller boende och omgivningar. Fördelningen kommer vara enligt följande:

8 st - 2 rok - 57 kvm
16 st - 3 rok - 74 kvm
8 st - 4 rok - 79 kvm

Till varje bostad kommer det även finnas ett utvändigt förråd på ca 4 kvm.

Tanken bakom projektet är att det ska bli ett område med behaglig storlek på bebyggelsen som i sin tur ska ge goda förutsättningar att känna sig hemmastad och bidra till god grannsämja. Färgskalan går i rött, gult och ljusgrått vilket står fint mot naturens grönska.

Alla lägenheter är yteffektiva med genomtänkt planlösning, där varje kvadratmeter nyttjas på ett bra sätt. På övre plan får man en stor balkong medan lägenheterna på markplan förses med uteplats. Alla lägenheter kommer ha hög standard i grundutförande med ljusa materialval såsom 3-stavs ekparkett i grundutförandet, vita moderna kök samt helkaklade badrum.

Läs mer om bostäderna på http://sverigebogarden.se/brf-solrosen-skovde/ eller via broschyren som ligger som länk på höger sida av presentationen på hemsidan.

Alla bostäder kommer ha möjlighet till egen parkering och det kommer även finnas besöksparkeringar i området!

Planerad inflytt: Juni 2020

Välkommen att kontakta Rikard för att göra din intresseanmälan!

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Rikard Nero

Telefon: 0730-58 21 17
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Telefon: 0500-774080
E-post: [email protected]

Guider & Tips