Nybyggnadsprojekt
Trädgårdsstaden - Brf Staketet Snödroppen

Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Upplev lyxen att bo i ett nybyggt BR-radhus med golvvärme på entréplan, två helkaklade badrum, fransk balkong, uteplats och lättskött trädgård. Perfekt läge i Trädgårdsstaden, ett stenkast från skola, butiker/affärer och kommunikationer. Byggnationen pågår och beräknad inflyttning är i december 2019.

Interiören har hög standard, smakfulla materialval och golvvärme på hela entréplan. Goda umgängesytor med en ljus och trevlig planlösning i kök och vardagsrum. Kvalitetskök från Marbodal. Sovrumsavdelning på övre plan med 3 sovrum och allrum. Helkaklade badrum på varje plan, varav det ena med tvättmaskin och torktumlare.

Nyhet! Gå på visning när det passar dig med digital husvisning: www.swebostad.se/staketet3

Bilderna i annonsen är tagna på Swebostads radhus i etapp 1 som blev inflyttningsklara i september 2018.

ÖVRIGT
En parkering ingår till varje radhus. Hus och gemensamhetsutrymmen utrustas med smarta nyckelfria kodlås och belysning. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Husen är energieffektiva med frånluftsvärmepump, golvvärme på hela entréplan och radiatorer på övre plan. Mekanisk frånluft genom värmepump.

FAST PRIS
Radhusen säljs till fast pris, dvs det är först till kvarn och ingen budgivning. Vid köp av radhus skriver vi förhandsavtal och du erlägger ett förskott som dras av på köpeskillingen. För mer information om köpprocessen läs dokumentet "Att köpa bostadsrätt" som finns i högerkanten på annonsen eller kontakta fastighetsmäklaren.

Läs mer om projektet hos CHRISTANDER Fastighetsförmedling AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos CHRISTANDER Fastighetsförmedling AB

Josephine Arnsmar

Telefon: 0725-002246
E-post: [email protected]

CHRISTANDER Fastighetsförmedling AB

Telefon: +46725601133
E-post: [email protected]

Guider & Tips