Nybyggnadsprojekt
Trädgårdsstaden Etapp 2 - Lassagården

Trädgårdsstaden Etapp 2, Skövde kommun

Vill ni bo i ett nyproducerat och energisnålt radhus i populära trädgårdsstaden? Då bör ni kika på dessa passivhus uppförda av Skeppsviken i två plan. Planerad inflytt våren/sommaren 2021. Här har ni som köpare möjlighet att vara med i utformandet av planlösningen och göra egna tillval utöver bassortimentet. Detta i samråd med entreprenören och enligt dennes tillvalslista och tekniska beskrivning.

Husen byggs med passivhusteknik, vilket enkelt uttryckt är en byggteknik som ger energisnåla och miljövänliga boenden. Passivhus är byggnader som värms upp ”passivt” av solen, interna värmevinster och återvunnen värme i ventilationssystem. Detta ger en värmeenergibesparing och är i längden snällt för både miljön och plånboken.
Passivhus är ett jordnära sätt att leva och bo på. Detta klimatsmarta alternativ ger ett tätt och välisolerat hus med god komfort och extremt låga driftkostnader. Dessutom är miljöbelastningen minimal. Energi som används till värme och varmvatten levereras i form av fjärrvärme.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Skövde

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Skövde

Anders Ahlm

Telefon: 070-858 03 17
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Skövde

Telefon: 0500-48 10 85
E-post: [email protected]

Guider & Tips