Nybyggnadsprojekt
Trädgårdsstaden - SAMBO i Trädgårdsstaden

Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Välkommen till ett alternativt och unikt boende för er med öga för design och kvalitet. Här möts dagens efterfrågan på alternativa boendeformer för den moderna familjen och den moderna människans leverne. Ett genomtänkt boende där fokus lagt på detaljer.
Husen håller hög standard och här finns alternativ till den stora familjen eller bonusfamiljen som behöver många sovrum och ytor för barnen, samtidigt som underhållet är minimalt för att hinna med familjens alla intressen. Eller till den moderna människan som vill äga sitt boende men samtidigt tjäna pengar på det i form av uthyrning av en våning. Kanske kan det öppna dörren för en enklare livsstil, bättre livskvalitet, mindre arbetstid eller det där sommarboendet man drömt om?
Husen har arkitektritats för platsen med sina fria vyer över ängarna genom stora danska designfönster som högst mäter nästan 2,6 m i glaspartier. De specialbeställda panelerna och entrepartierna i ek får ta plats då inga närliggande hus skymmer sikte av dem i ett av områdets bästa lägen.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Skövde

Anders Ahlm

Telefon: 070-858 03 17
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Skövde

Telefon: 0500-48 10 85
E-post: [email protected]

Guider & Tips