Nybyggnadsprojekt
Tranemo - Blyvägen

Tranemo, Tranemo kommun

Äntligen kan vi på Vibovillan i Tranemo presentera Kvarteret Silverdalen. Med nyckelfärdiga hus under 2.500.000kr*

Kvarteret Silverdalen är ett mysigt bostadsområde i Tranemo som är omgivet av en vacker natur med vattenfyllda dammar i centrum. Här kan Vibovillan nu erbjuda flertalet tomter i den första etappen.

Från Silverdalen har du centrum på bekvämt avstånd oavsett om du går eller kör bil. Silverdalen är ett barnvänligt område utan genomfartstrafik - och med fantastisk närhet till sportanläggning, natur och handel. Här ifrån har du också bra kommunikation till både Borås och Göteborg.

En bra grund för barnen
Från området har du promenadavstånd till skolor och barnomsorg. Här finns allt från Dagis upp till gymnasieskola.

Natur och fritid
För dig som är idrottsintresserad finns bland annat Tranehov, Simhall/Sporthall, skid- och motionsspår på Hagatorpet, samt utförsåkning i Hestra backen. Det finns också en golfklubb cirka 20 kilometer från bostadsområdet.

Villa Högalid
1,5-planshus 140 kvm inkl.övervåning (förberedd, men ej inredd övervåning).

I grundutförande är Villa Högalid ett hus med tre rum och kök där ytorna utnyttjas optimalt. Om behoven ändras finns möjligheter att skapa ända upp till sex rum och kök genom att inreda övervåningen. Husets entré leder in till både kök och vardagsrum. Sovrummen, där det finns gott om både svängrum och plats för förvaring, ligger mer avskilt i samma del av huset som badrummet.

Villa Grannäs
1-plansvilla 126kvm

I grundutförande är Villa Grannäs ett hus med fem rum och kök där ytorna är som gjorda för en barnfamilj. Husets entré leder in till både kök och vardagsrum. Huset är genomtänkt där det skapats en egen avdelning för barnens tv-tittande eller lek varifrån man också når deras sovrum. Här finns t.o.m. ett eget badrum. "Master bedroom" finns sedan på andra sidan av huset tillsammans med ett badrum och en tvättavdelning med groventré.

Pris genomtänkta villor som är anpassade till marknaden i Tranemo.
Vid byggnation i Tranemo tänker vi marknadsmässigt. Vi pressar priserna men tummar inte på kvalitén. Här får man otroligt mycket för pengarna vid köpet och en låg driftkostnad i längden. Byggarna är lokala vilket också ger en tryggt ägande i framtiden.

*: Anslutningsavgift för V/A kommer att tillkomma utöver kostnaden för för huset. Se dokument på anslutningsavgifter. Tomt kommer vara grovplanerad.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Ulricehamn

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Ulricehamn

Johan Karlsson

Telefon: 073-3399979
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Ulricehamn

Telefon: 0321-279 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips