Nybyggnadsprojekt
Trosa - Brf Porthusen

Trosa, Trosa, Trosa kommun

Stilfulla och välplanerade bostadsrättsradhus, gediget byggt i trivsamt område med absolut närhet till förskola, skola och idrottsplats. 1,5 km ifrån centrala Trosa. Radhusen planeras preliminärt vara inflyttningsklara fjärde kvartalet 2021.

I Brf Porthusen bor du i välutrustade radhus med påkostad både köks- och badrumsinredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Tillval finns att göra för dig som vill ha rostfria vitvaror tex. se tillvalsbroschyr bland dokument. Planlösningen i entréplanet är öppen och generöst tilltagen samt med härligt ljusinsläpp från skjutdörrar i glas som öppnar mot altanen på baksidan. I entréplanet finns även ett stort duschrum kombinerat med tvättstuga. En trappa upp finner du tre sovrum med garderober, badrum samt ett allrum som även kan inredas till ett fjärde sovrum. Badrummen är helkaklade med komfortvärme på golv.

Till varje radhus hör en altan på baksidan samt en liten "tomtyta" att förfoga över, inramad av gröna häckar. Vid entrén till huset finns ett separat oisolerat förråd. En parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

Jenny Magnefelt


E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

Telefon: 0156-177 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips