Nybyggnadsprojekt
Trummens Strand - Brf Trummens Strand Etapp 1

Trummens Strand, Växjö, Växjö kommun

Vid Trummens strand reser sig snart ett nytt landmärke för Växjö - fantastiska hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott.

I etapp 1 finns fortfarande några treor och fyror kvar till försäljning med beräknad inflyttning 2018-11-30. De större fyrorna om ca 122 kvm har balkonger i två väderstreck, en mot sjön Trummen och en i söderläge. I hus fyra och fem finns även större treor om 99 kvm och 108 kvm, alla med utsikt över Trummens blå vatten. I hus två finns fyror om 92 kvm med ljusinsläpp från tre väderstreck och utsikt mot den gröna innergården i söderläge. Bostäderna ligger intill en vacker parkmiljö och med snabb anknytning till city.

Inredningsstandarden håller hög klass. I köket finns bland annat rostfria vitvaror, induktionshäll, integrerad diskmaskin, bänkskiva i kompositsten och spotlights under överskåpen. I badrummen finns inredning från IFÖ, komfortgolvvärme och spotlights i taket. I samtliga lägenheter finns ett badrum samt en gästtoalett och utöver detta väldigt gott om förvaring.

Samtliga lägenheter har tillgång till ett eget förråd och en plats i parkeringsgaraget. En gemensam föreningslokal erbjuder festlokal med kök/bar, lounge och en övernattningslägenhet för gäster.

Varmt välkommen att kontakta GBJ Bygg och Fredrik Hansen för ett möte och mer information om Växjös nya waterfront! Telefon: 0705200970, mejl: [email protected]

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kim Gromer

Telefon: 070-550 62 26
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Telefon: 0470-74 74 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips