Nybyggnadsprojekt
Tumba - Solhöjden Etapp 3

Tumba, Tumba, Botkyrka kommun

Några hus är klara för inflyttning - kontaka mäklaren för mer information och visning!

I vår tredje etapp i Solhöjden, Tumba, uppför vi 12 friköpta hus i två olika husmodeller med varierande tomtstorlekar. Vi bygger 10 kedjehus av modellen Vänern och 2 villor av modellen Fryken. Här får du en hög grundstandard och många kostnadsfria tillval. Några av våra hus är inflyttningsklara, kontakta gärna mäklaren för mer information om dessa.

Vänern - bo uppe, umgås nere, 121-130 kvm

På de 121 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum. Och vill du ha lite extra svängrum? Välj ett av våra 7 hus som har en tillbyggnad om 9 kvm på entréplanet för att få större vardagsrum.

Trivsam bykänsla

I Solhöjden växer ett trivsamt kvarter med utpräglad bykänsla fram. Här bygger vi vackra och genomtänkta hem för dig och din familj. Husen kommer i två olika modeller och tomterna är i varierande storlekar. I Solhöjden kan du påta i trädgården medan barnen leker, strosa runt kvarteret och hälsa på grannarna eller ta en löparrunda i den vackra omgivningen.

Man vill ju gärna att ens perfekta boende ska ha lite av allt. Närheten till naturen måste därför kombineras med bra kommunikationer. Och det är precis vad du får här. Pendeltåget tar dig till Stockholms Central på 25 minuter och till Södertälje på 20 minuter. Bussar går regelbundet till Tullinge, Fruängen, Huddinge, Salem och Rönninge och med bil når du E4:an på fem minuter. Tumba Centrum ligger bara 10 minuter bort och där finns bank, apotek, livsmedels-, kläd-, och skobutiker samt ett flertal restauranger.

De hus som ännu inte är byggda i Solhöjden säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

Välkommen till Solhöjden - här är det lätt att trivas!

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

Emil Kroll

Telefon: 0707 764 750
E-post: [email protected]

Peab Bostad AB

Telefon: 08-623 68 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips