Nybyggnadsprojekt
Tumba - Uttran - Brf Sommarstugan

Tumba - Uttran, Botkyrka kommun

VISNING: SÖNDAG 9 DECEMBER KL 11:30-12:15

Liljestrand Fastigheter med ytterligare ett spännande nyproduktionsprojekt i Kvarnsjön/Uttran fortsätter de att skapa attraktiva och funktionella bostäder med genomgående hög standard. 

Tillträde från Q 2 - 4 2018. (tre månaders flexibelt tillträde) 

Priser: 
Parhus: 2 rok 41 kvm - 2.095.000 kr 
Parhus: 6 rok 129 kvm - från 3.750.000 - 3.995.000
Studiohus: 20+14 kvm - 1.900.000 kr 

Kvarnsjön är ett område beläget i Uttran, dryga kilometern bort från Tumba Centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor samt kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer. 
Tumba Centrum nås med enkelhet från Kvarnsjön, antingen med buss på endast några minuter eller med en kortare promenad. 
Området kring Kvarnsjön präglas av lugna miljöer med skog och sjö inpå knuten. De senaste åren har området norr om Kvarnsjön genomgått en stor förändring där fina och moderna flerbostadshus uppförts med fokus på att bibehålla områdets natursköna karaktär. Liljestrand Group fortsätter med detta och kommer med sitt nästa projekt att utöka området med markbostäder och samtidigt skapa en fin variation av olika bostadstyper. 

Ny skola och förskola i området! 
År 2020 är det även inplanerat att en helt ny förskola och grundskola i området kommer att stå klart! (dagis och F-9) 

Parhus 6 ROK 129m2 
Rymlig bostad med effektivt planerad yta där hela familjen får plats. Bostaden är fördelad på två plan och disponeras med rymlig hall med gott om plats för förvaring, kök med öppna ytor mot matplats samt utgång till uteplats. Vidare finns fem sovrum samt ett vardagsrum. Bostaden förses även med två helkaklade badrum varav det ena även är utrustat att fungera som tvättrum. 

Parhus 2 ROK 41m2 
Bostad med effektivt planerad yta för den lilla familjen, paret eller singelhushållet. Med entré från markplan välkomnas man av en praktisk och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum samt ett stort kök i öppen planlösning till matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till egen uteplats. Bostaden förses även med ett helkaklat badrum som även är utrustat att fungera som tvättrum. 

Studiohus 1 ROK 20+14m2 
Studiohus med effektiv ytplanering och sovloft. Friliggande hus för singelhushållet eller paret som värdesätter uteplats, gräs och lugn med entréplan på ca 20 kvm samt loftvåning om ca 14 kmv biarea. Entréplanet erbjuder kök i öppen planlösning till matplats och vardagsrum med utgång till egen uteplats. Vidare finns ett rymligt duschrum/tvättrum. Loftet ger utrymme för dubbelsäng, förvaring samt ett förråd. 

Varje bostad har tillgång till egen parkeringsplats och separat förråd (ca 5kvm) i direkt anslutning till huset. 

HUR DU KÖPER EN LÄGENHET! 

1. ANMÄL INTRESSE 
Är du intresserad av att köpa en bostad, vänligen anmäl intresse här på sidan eller kontakta Joacim Lundqvist direkt på telefonnummer 073 353 03 41 eller via mail på [email protected]  

2. UPPLÅTELSEAVTAL. 
I god tid innan du får tillträde till din bostad kommer vi att boka en tid där vi tecknar upplåtelseavtal. Vi detta tillfälle kommer du att betala 50.000 kr som handpenning, vilket räknas av från den totala köpeskillingen. I detta avtal kommer det även att anges när resterande belopp av köpeskillingen ska betalas. 

3. TILLTRÄDE 
Vid tillträdet får du hämta ut nycklarna till din nya bostad samt en bopärm med all viktigt information om just din bost

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Botkyrka

23 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Botkyrka

Joacim Lundqvist

Telefon: 073-3530341
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Botkyrka

Telefon: 08-530 341 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips