Nybyggnadsprojekt
Tuna - Brf Cubo

Tuna, Lund, Lunds kommun

Cubo betyder nav på spanska - ett passande namn för ett framtidens kvarter som uppmuntrar till hållbara resvanor. Cubo är beläget på ett attraktivt och cykelvänligt läge vid omtyckta Tuna i Lund.

Brf Cubo är framtaget för den moderna Lundabon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har Peab satsat helhjärtat på cyklisterna, alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi.

Kvarteret inrymmer 113 lägenheter som är certifierade enligt Svanen, allt från kvadratsmarta ettor på 27 kvm upp till rymliga fyror på hela 110 kvm. Redan i de ljusa och luftiga entréerna möts du av en ombonad och hemtrevlig känsla. I din nya bostad är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt med smarta och genomtänkta detaljer. De flesta lägenheter har balkong, terrass eller uteplats. Inflyttning är planerad till våren 2024.

Stilsäker inredning
I Brf Cubo får du en fräsch och tidlös bas att inreda utifrån - vackra mattlackade golv, fönsterbänkar i natursten och vita väggar. Det är en lyxig känsla att flytta in i ett nybyggt hem. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland.

Bil- och cykelpool
För de boende kommer det att finnas en cykelpool med både vanliga elcyklar och ellådcyklar. Allt för att underlätta din vardag. Att storhandla med en lådcykel är perfekt, här får plats mer än man tror och man slipper leta parkering när man kommer hem. Eller varför inte åka på en mysig utflykt med familj och vänner och fylla lådan med en läcker picknickkorg en skön sommardag. De flesta behöver tillgång till bil någon gång för att ta sig längre sträckor eller göra större inköp. För de boende kommer det därför att finnas elbilar att boka vid behov, givetvis endast dedikerade till föreningens medlemmar.

Smart energilösning
Som granne med Medicon Village Science Park blir du som bor i Brf Cubo en del av det senaste inom hållbara energilösningar. Ectogrid är en innovation från E.ON som går ut på att överskottsenergi från Medicon Village tas till vara och används bland annat i din nya bostad. Smart styrning som ger lägre driftskostnad, minimal energiförlust och mer hållbar komfort.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något
Brf Cubo och Peab Bostad är stolta guldsponsorer av Team Rynkeby - God morgon - Lund. En del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med allvarliga sjukdomar och deras familjer.

Gå in och gör en intresseanmälan på peabbostad.se/cubo. Under fliken Dokument & länkar kan du klicka dig direkt till Peabs projektsida.

Besök gärna Peabs showroom på Scheelevägen 3E – tidsbokning krävs.

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

Emma Johansson

Telefon: 076-310 96 03
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lund

Telefon: 046 - 12 49 90
E-post: [email protected]