Nybyggnadsprojekt
Tuna - Brf Scheele promenad 2

Tuna, Lund, Lunds kommun

Nu planerar vi för nästa etapp, Scheele Promenad 2 där vi erbjuder hela 83 st nya bostäder. Samma bredd som etapp 1 med 1-6 RoK men med några nya spännande planlösningar och fler större lägenheter i olika modeller.

Första etappen har gått riktigt bra och vi nu sålt slut alla 1:or, 5:or och 6:or och snart även våra 4:or! Så passa att anmäla ditt intresse för etapp 2 så kommer vi att hålla er uppdaterade kring status och kommande säljstart. Länk till projektet finner ni nedan.

Flyttar du in på Scheele Promenad kommer du att vara med och forma en framtida stadsdel. En lummig oas mitt i Lunds kunskapsstråk, där du inte bara bor utan också lever, trivs och känner hemlängtan.

En attraktiv adress granne med Tuna
I östra Lund finns några av stadens mest eftertraktade bostadsområden, och nya Scheele Promenad är det senaste tillskottet. Tre bostadskvarter med 188 lägenheter byggs i tre etapper parallellt med Sparta på Scheelevägen och granne med attraktiva Tuna. Fasadmaterialet är tegel i olika samstämda kulörer och balkonger skänker liv och djup.

En lägenhet för alla
Lägenheterna är välplanerade och designade med stor omsorg. Det finns möjligheter till egna tillval, men redan i grundutförandet består material och inredning av handplockade kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Alla lägenheter har klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummen är helkaklade och har liksom köken vitvaror av hög kvalitet.

Säljpremiär tidig vår 2019.

Anmäl ditt intresse nedan för att vara med från början och få inbjudan till säljpremiären av etapp 2.

SNABBFAKTA:
PRIS: Ej fastställt
AVGIFT: Ej fastställt
BOSTÄDER: 83 st
TYP: Lägenhet
ANTAL RUM: 1 - 6 rok
UPPLÅTELSEFORM: Bostadsrätt
SÄLJSTART: Tidig vår 2019

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

Johanna Flodell

Telefon: 0735-07 70 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lund

Telefon: 046 - 12 49 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips