Nybyggnadsprojekt
Välkommen till Åre View etapp 3 - Åres mest attraktiva projekt!

Åre, Åre kommun

View - lägg namnet på minnet. View som i utsikt mot Åreskutans topp och Åresjön med Renfjället i bakgrunden, men också View som i blick. Blick för detaljer, blick för det lilla extra som gör ditt boende i Sveriges bästa skidort till något utöver det vanliga. Tänk dig att du står på balkongen och blickar ut mot Sveriges Nationalarena. Du vrider huvudet en aning och ser ljusen från Åre by. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök och badrum. När det är dags för pisten har du gångavstånd till liften - åtta i åttan har aldrig varit enklare än nu*.

På klassisk mark i Åre kommer nu tredje etappen snart att börja byggas med 50 exklusiva lägenheter med preliminär inflyttning Februari 2023. Bostadsrättsföreningen ligger i anslutning till anrika Bräckegården med 250 meter till Nationalarenan där VM 8:an liften utgår ifrån.
Här finns stora valmöjligheter för dig utifrån dina behov. En välplanerad trea med balkong eller en rymlig femma med plats för hela familjen eller kompisgänget? Alla lägenheter har genomgående högsta standard. Köken är utrustade med vitvaror från Ballingslöv och Siemens. Badrummen är helklinkrade och utrustade med golvvärme samt tvättmaskin/torktumlare och bastu, allt för din bekvämlighet. Behöver du parkera din bil finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats, dina skidor eller din cykel förvarar du enkelt i förrådet som hör till lägenheten.

Med skidbussen tar du dig enkelt runt i Åredalens skidområde. Åre som destination har under de senaste åren utvecklats som turistmål även på sommaren med cykling, fjällvandringar, fiske, jakt och flera andra aktiviteter. Här finns också flera vandringsleder som ger dig bra möjligheter att komma upp på fjället och ut i Ullådalens naturområde sommartid.

Obs! Bilderna är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet och även innehålla en del tillval.

*åtta i åttan är ett klassiskt Åreuttryck, att vara först i VM-åttan klockan åtta på morgonen är något som alla skidfantaster strävar efter

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Åre

Erik Olofsson

Telefon: 070-369 10 30
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Åre

Telefon: 0647-170 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips