Nybyggnadsprojekt
Vallastaden - Flexibla radhus med egen trädgård i Vallastaden!

Vallastaden, Linköpings kommun

Välkomna till Vallastaden som stoltserar som en av Sveriges mest innovativa stadsdelar! Invigdes skedde under bo- och samhällsexpo - Vallastaden 2017 och området har på rekordtid skapat 1000 bostäder i en tät, grön och mcyket spännande stadsdel bestående av innovativa lösningar och inspirerande och prisvinnande arkitektur. Området är skapat ur ett socialt och hållbart perspektiv med gröna omgivningar och närhet till kultur, service och aktiviteter som sätter människorna i centrum. ÖstgötaHus planerar nu att uppföra fyra, nya radhus med äganderätt, på friköpt tomt och plats för en privat trädgård.

På Lärdomsgatan i Vallastaden ska ÖstgötaHus bygga fyra lågenergiradhus där du som köpare har stora möjligheter att påverka både planlösning och interiör. Radhusen byggs med träbyggnadsteknik i två plan med en energiförbrukning lägre än gällande byggregler. Bättre isolering och effektiv värmeåtervinning gör dem både billiga i drift och bra för miljön. Som boende i Vallastaden blir du andelsägare i Felleshuset, som ger dig tillgång till både övernattningslägenhet och extra utrymmen för social samvaro och odling.

Tack vare flexibla konstruktionslösningar som är oberoende av varandra kan ÖstgötaHus utforma huset efter just dina önskemål. Förutom planlösning och antal rum kan du också påverka materialval, ytskikt, utformning av tvättstuga och badrum samt förrådsutrymmen. Större eller mindre fönster, dusch eller badkar, fasadkulör etc. se gärna bifogade inspirationsbilder eller skicka dina egna till oss!

För att kunna garantera hög kvalitet i varje hus samarbetar ÖstgötaHus uteslutande med erkänt duktiga entreprenörer och hantverkare. Tyngdpunkten ligger just här, i Östergötland, vilket ger god kontroll samtidigt som det ökar servicegraden och kortar ner transportsträckorna.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Sofia Tjernberg

Telefon: +46701076707
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Telefon: 013-35 47 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips