Nybyggnadsprojekt
VALLASTADEN - Tinneröhem AB

Vallastaden, Linköpings kommun

3 enheter finns tillgängligt för bokning, hus D är bokad.

I Linköpings nyaste stadsdel planeras just nu fyra moderna radhus med förväntad inflytt sommaren 2020. Bostäderna är fördelade över tre plan, vara det översta utgörs av en takterrass med exklusiv vinterträdgård. Beläget i Vallastaden, som erbjuder såväl storstadskänsla som närhet till naturen.

Hus D är reserverad.

På Uppfinnargränd planeras just nu fyra friköpta radhus om ca 164 kvm – fördelade över tre plan med vinterträdgård som ingår i boarean. Husen kommer att spegla Vallastadens exklusiva stadsbild, med genomgående hög standard vad gäller såväl materialval som maskinell utrustning.

Ni får nu chansen att vara med från start – här ges nämligen privilegiet att göra flera tillval för att skräddarsy interiören efter behov och inredningsstil. Entréplanet har en eftertraktad öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Plan två presenterar däremot två alternativa planlösningar. Vad sägs om fyra sovrum som förenas via ett allrum? Eller tre sovrum som frigör fler kvadratmeter till ett större allrum och badrum?

Det som särskiljer projektet ytterligare är bostädernas tredje våningsplan, vilket utgörs av en vinterträdgård om ca 35 kvm samt en takterrass om ca 30 kvm. Vinterträdgården suddar ut gränserna mellan inne och ute – här umgås ni året runt, oavsett om Vallastaden står i högsta blom eller bäddats in i ett gnistrande vitt snötäcke. Terrassen är i sin tur insynsskyddad och har ett soligt sydvästläge.

Med två badrum ges hög vardagskomfort. Båda badrummen kommer att ha klinkergolv samt helkaklade väggar och vara utrustade med dusch respektive badkar. I badrummet på entréplanet erbjuds även tvättmaskin och torktumlare.

Här blir ni, förutom ägare till ett högklassigt radhus på en lugn gata, en del av Vallastadens framväxt. Vallastadens moderna och innovativa formspråk är resultatet av en arkitekttävling som gick av stapeln 2012. När stadsdelen är fullt utbyggd kommer den bland annat innehålla flerbostadshus, radhus och villor – vars variationsrika fasader och byggnadshöjder skapar en levande stadsbild.

Vallastaden är belägen väster om Linköpings citykärna och innerstan nås smidigt med cykel. Väljer ni bil som färdmedel finns områdets parkeringshus ”Flustret” alldeles intill. Vardagspusslet blir därtill enkelt att lägga, tack vare närheten till allt från förskola, skola och universitet till trendiga restauranger och service. En annan fördel med att bosätta sig i Vallastaden är helt klart den natursköna miljön – fina promenadstråk, Valla fritidsområde och parken Paradis är bara några exempel.

Vallastaden erbjuder kort och gott beundransvärd arkitektur, storstadskänsla, hög vardagskomfort och variationsrik natur – vad mer kan man önska sig?

Hus D är reserverad.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Linköping

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Linköping

Tobias Svärd

Telefon: 0703-478776
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Linköping

Telefon: 013-129 125
E-post: [email protected]

Guider & Tips