Nybyggnadsprojekt
Västergård - Ängsviolen Västergård

Västergård, Södertälje, Södertälje kommun

På de 121 kvadratmeterna ryms tre-fyra sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum. En parkeringsplats på gemensam parkeringsyta ingår. Altan anläggs samt rullad gräsmatta.

VÄRME/VENTILATION
Uppvärmning sker med frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme på plan 1 och vattenburna radiatorer på plan 2. I wc/dusch på plan 2 ersätts radiator av vattenburen golvvärme.

MEDIA
Tv, tele och data via fibernät.

För mer information gällande rums- och byggnadsbeskrivning vänligen läs Informationsbroschyren. Den hittar ni som en bilaga under dokument.

Med närhet till centrum och bra kommunikationer
Området omkring våra bostäder i Ängsviolen är familjevänligt, men med puls. Här bor du bara 1 km från Södertälje centrum samtidigt som du har skog och strövområden inpå knuten. Det finns ett stort utbud av närservice så som restauranger, livsmedelsaffärer, butiker, biograf, apotek och sjukvård m.m. Det finns även ett flertal förskolor, grundskolor och gymnasier i området.

Fastighetsbyrån ansvarar endast för förmedlingen av fastigheten (tomten). Det är ej fritt att välja husleverantör, leverantören är Peab Bostad AB. Vid tecknande av köpekontrakt avseende fastigheten kommer två avtal att skrivas. Köpet av fastigheten (tomten) regleras med ett köpekontrakt där fastighetsägaren och du som köpare är parter. Fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån förmedlar fastigheten på uppdrag av fastighetsägaren. För köp av all entreprenad, det vill säga själva huset och alla markarbeten, tecknas ett entreprenadavtal där du som köpare och husleverantören Peab Bostad AB är parter.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Södertälje

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Södertälje

Jenny Magnefelt


E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Södertälje

Telefon: 08-550 604 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips