Nybyggnadsprojekt
Västra Förstaden - Brf Stadsgården etapp 2

Västra Förstaden, Halmstad, Halmstads kommun

Välkommen till Brf Stadsgården etapp 2 med inflytt Q3 2022!

Säljstart för andra delen av Brf Stadsgården med 42 st lägenheter 1-4ROK. Totalt består Brf Stadsgården av 105 lägenheter och fyra townhouse.

Med promenadavstånd till restauranger, shopping, det lokala bageriet, naturen och havet växer Västra Förstaden fram, ett helt nytt område i Halmstad. Här skapar vi Brf Stadsgården, totalt 105 nya arkitektritade lägenheter och fyra ”townhouses” med beräknad inflytt Q2-Q3 2022.

Om konceptet:
Ljusa varma toner, fina material och genomtänkta detaljer – ombonat och utvalt. Praktisk förvaring och härlig plats för sällskap. Ett hem att känna sig stolt över, där vardagen flyter på och helgen är något mer.

Om lägenheterna:
Hallen är välkomnande med flexibel förvaring och praktisk stenliknande klinker. Här kan vännerna snyggt hänga upp sin rock eller barnen ställa av sina blöta stövlar. Garderober med fina träknoppar i ek som återkommer på samtliga skåp i lägenheten. Genomgående mattlackade trägolv, Sommarsnö – en neutral grå färg på väggarna och fönsterbrädor av sten – tidlöst.

Kök
Ett rymligt kök för mysiga middagar. De större lägenheterna har en köksö där gästerna kan hänga över lite försnacks medan maten tillagas. Gaveln på köksön har ett fint avslut i form av en finsnickrad hylla, där du kan placera dina snyggaste kokböcker eller använda som tillgänglig förvaring när vardagen behöver flyta på.
Alla kök har integrerad diskmaskin, fristående fläkt och en bänkskiva av sten med ett fint uppvik som stänkskydd.

Badrum
Badrummen är ljusa och varma i vaniljvita toner med vägglampor som skänker ett mjukt ljus över kaklets vackra struktur. Samtliga badrum har golvvärme och genomtänkt förvaring, samt utrustade med kombimaskin. Takdusch i krom, duschvägg av glas och skåp med belysning och spegel.
Detaljerna fortsätter in i badrummet i form av en fin hylla i trä, med utrymme för en blomkvist och doftljus när gästerna kommer på besök. Eller smart avställningshylla för en smidig morgonrutin.

Parkering
Garage byggs under gården. Det kommer att inrymma parkeringsplatser och lägenhetsförråd mm.

Byggherre:
Efter framgångarna med Glashuset i Halmstad uppför nu AF Projektutveckling i samarbete med Wood & Hill totalt 105 lägenheter och fyra Town Houses i Västra Förstaden.

Varmt välkommen att boka ett personligt möte med oss!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Pugh Rengensjö

Telefon: +46706359495
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Telefon: 035-16 65 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips