Nybyggnadsprojekt
Västra Frölunda - Flatås - Nyproduktion - Flatås - Bekvämt på nära håll

Västra Frölunda - Flatås, Göteborg, Göteborgs kommun

Vissa dagar räcker inte tiden till för att hinna med ”allt”. De dagarna är det skönt att ta en paus och slå sig ner i det gröna. Kanske jobbar du hemma en dag och som omväxling sätter dig i eftermiddagssolen och njuter av en kopp kaffe? Eller så har barnen ytterligare lite spring i benen efter förskolan och behöver utrymme att leka av sig. Inte nog med att Brf Marconi ligger med Änggårdsbergens natur runt hörnet, den ligger även granne med den nyinvigda Flatåsparken. Här finns plats för både lek och lugn.

Med det läge Brf Marconi har mellan staden och havet är cykeln ett självklart transportmedel som bidrar till en grönare vardag. I fastigheten kommer du därför hitta välplanerade och säkra cykelparkeringar i husens källare. I anslutning till parkeringen finns möjligheten att sköta om din cykel i föreningens cykelverkstad; ett utrymme där du kan reparera, pumpa och tvätta din cykel. Eller helt enkelt bara umgås.

I Brf Marconi finns det mesta; från den yteffektiva och flexibla ettans “compact living” till rymd och ljus i den generösa trerummaren, alla med generös balkong, uteplats eller takterrass.

I planeringen av lägenheterna har stor omsorg lagts vid kvalitéer som balkonger, ljusinsläpp, smarta förvaringsutrymmen och beständiga material. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten. Golven i ek är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv.

Planlösningar är utformade för ett avspänt umgänge, med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostädernas sammanhängande materialval förstärker känslan av öppenhet och köksinredningen har fått en mjuk framtoning för att harmonisera med övrig möblering. Lägenheterna i markplan har generös uteplats med avgränsande häck. Vindslägenheterna har härliga takterrasser med utsikt över området. Resterande lägenheter har rymliga balkonger i sydvästligt läge som ger många soltimmar när du vill njuta av det fina vädret utan att lämna hemmet. Se mer information samt planlösningar för alla lägenheter i lägenhetsväljaren på hemsidan för projektet, www.brfmarconi.botrygg.se.

30 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Gert Karlsson

Telefon: 0708 690160
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Telefon: 004631690690
E-post: [email protected]