Nybyggnadsprojekt
Västra Hamnen - På toppläge i Västra Hamnen

Västra Hamnen, Malmö, Malmö kommun

Samtliga lägenheter, information och priser finns på projektets hemsida;
www.vastrapark.se

Nu är försäljningen igång för Västra Park som ligger mitt i Västra hamnen i Malmö, med Stapelbädds- och Varvsparkerna strax intill och Turning Torso som ständigt närvarande blickfång. Det blir två etapper om totalt 90 lägenheter i två attraktiva flerbostadshus på åtta och sju våningar samt fyra eleganta radhus.

Bland första etappens 57 lägenheter finns alternativ för många olika behov: från ettor på ca 30 kvm till fyrarummare på ca 120 kvm. Generellt är det generöst med ljusinsläpp och lägenheterna är i de flesta fall genomgående med fönster i flera väderstreck. Takhöjden i lägenheterna är ca 2,60 meter och några av lägenheterna har ändå upp till ca 3,30 meter

Samtliga lägenheter har trivsamma uteplatser och en eller flera balkonger mot söder, väster och norr, vissa av dem indragna. Högre upp i huset hittar vi terrasser på upp till 45 kvm – och noteras kan också att samtliga indragna balkonger har en trivselskapande väggbeklädning av trä.

Många lägenheter erbjuder en vacker utsikt över den lummiga parkmiljön och flera av lägenheterna är dessutom utformade med möjlighet att anpassa antalet rum efter behov. Det kommer finnas övernattningslägenhet, cykelverkstad, barnvagnsrum, bilpool, och ca 50 garageplatser finns att tillgå och den gemensamma innergården blir lummig och inbjudande.

Den eleganta och varierade arkitekturen har intressanta estetiska inslag som t ex fasadens beklädnadstegel som hängs upp överlappande och skapar liv. Andra spännande detaljer är de indragna takterrasserna på sjätte våningen och de två översta våningarnas assymetriska utformning med sina ”halva” burspråk.

ETT AV MALMÖS BÄSTA LÄGEN
Välkommen till Västra Hamnens hjärta – energi och puls på ett av Malmös bästa lägen med promenadavstånd till Malmö C och den gamla stadskärnan. Anmäl ditt intresse idag!

SNABBFAKTA
Västra Park - etapp 1
Inflyttning: Vår 2022
Bostadstyp: bostadsrätter
Antal lägenheter: 57

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Malmö Centrum

Tobias Enckell

Telefon: +46768840101
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Malmö Centrum

Telefon: 040-630 77 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips