Nybyggnadsprojekt
Västra Munktellstaden - Brf Åstråket

Västra Munktellstaden, Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Ett nytt kvarter växer fram på första parkett vid Eskilstunaån, Brf Åstråket - vår senaste bostadspärla med 36 moderna och bekväma lägenheter i bostadsrättsform med prel. tillträde hösten 2023.

Två fristående huskroppar på fyra våningar med inbjudande gemensam privat innergård och fint ljusinsläpp. Endast ett charmigt promenadstråk som ringlar sig längs ån kommer att skilja husen från vattnet. Alla lägenheter är genomgående och har dubbla balkonger alternativt en balkong och en uteplats. Köket är hjärtat i lägenheterna med generösa ytor och stora fönster som kanske blir platsen för din alldeles egna kryddodling?

Här bor du i ett underhållsfritt hem i rofyllda kvarter med blomstrande å-läge där du delar rum med Eskilstunas historia. I närområdet finns alla möjligheter till ett rikt fritidsliv med upplevelser av kultur och idrott runt hörnet samt förskola, butiker, restauranger och mataffär inom några minuters promenad. Utanför dörren finns fina cykelvägar och god busskommunikation. Föreningen kommer också ha tillgång till ett antal garageplatser i intilliggande kvarter.
Här har du möjlighet att gå från paus till puls på några minuter, då du kommer bo tillräckligt nära city för att kunna njuta av det myllrande stadslivet, men tillräckligt långt ifrån för att slippa nattsuddet.
Välkommen till en sprillans ny verklighet vid ån.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Riksbyggen ekonomisk förening

Annica Lövgren

Telefon: 070-999 31 21
E-post: [email protected]

Riksbyggen ekonomisk förening

Telefon: 0771-860 860
E-post: Riksbyggen ekonomisk förening <[email protected]>